“Halkımızın yanındayız”

“Halkımızın yanındayız”

27.11.2023 12:25:30

Sadık-Nazmiye Güldalı ailesine misafir olan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Silivri'nin de halkı da ihtiyaçlarının sonsuzluğunun farkındayız. Halkımız yaşadığı şartlardan çok daha iyisine layık. Bunun bilinci ile bizler de yorulmadan çalışıyor, Belediye Başkanımızın faaliyetlerini takip edip, destek olmak için çabalıyoruz” sözleri ile “Komşum nasılsın?” ziyaretlerini yorumladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı “Komşum nasılsın?” temalı ev ziyaretleri kapsamında Sadık-Nazmiye Güldalı ailesine misafir oldular. MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Alibey Mahallesi sakinlerinden Sadık-Nazmiye Güldalı çiftinin evinde gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundular, beklentileri dinlediler.
MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Halka yerel yönetimde yaptıklarımızı anlatıyor, sorunlarını dinliyoruz, isteklerini soruyoruz. Ne mutlu bizlere ki Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın çalışmaları sayesinde, sokakta da ev ziyaretlerinde de vatandaşlarımızın memnuniyeti ve takdirini dinliyoruz. Silivri'nin de halkı da ihtiyaçlarının sonsuzluğunun farkındayız. Halkımız yaşadığı şartlardan çok daha iyisine layık. Bunun bilinci ile bizler de yorulmadan çalışıyor, Belediye Başkanımızın faaliyetlerini takip edip, destek olmak için çabalıyoruz” diyerek kendilerini misafir eden, iktidara taşıyan Silivrililere teşekkür etti. Seda Şimşek

YORUM YAP