Hacettepe Üniversitesi STEM Konferansına Silivri’den katılım

Hacettepe Üniversitesi STEM Konferansına Silivri’den katılım

4.02.2017 10:21:56

Hacettepe Üniversitesinin düzenlediği STEM- MAKERS FEST EXPO etkinliğine ilçemiz öğretmenleri İlker Bayrak ve Gülden Bayrak hazırladıkları Artırılmış Gerçeklikle Uzay Dersi / Yaratıcılıkla Uzay Araçları Tasarlama Projeleriyle katılacak.

Hacettepe Üniversitesinin düzenlediği STEM- MAKERS FEST EXPO etkinliğine kabul edilen etkinlikler açıklandı. İlçemiz Öğretmenlerinden İlker Bayrak ve Gülden Bayrak'ın hazırladıkları “Artırılmış Gerçeklikle Uzay Dersi / Yaratıcılıkla Uzay Araçları Tasarlama Projesi” kabul edildi. Bursa Bilim Şenliği'nden sonra Hacettepe Üniversitesi ile birçok başarıya imza atan İlker Bayrak ve Gülden Bayrak'a çalışmalarını sorduk.
İlker Bayrak: “Hacettepe Üniversitesinin etkinliği çok güzel bir etkinlik. Projemizin böylesi önemli bir etkinliğe kabul edilmesi; elbette çok güzel. Ama bizim etkinlikte elde edeceğimiz yeni bilgiler ve göreceğimiz yeni çalışmalar için şimdiden çok seviniyorum. STEM & Makers fest/expo 2017 etkinliğinde emeği büyük olan Yard. Doç. Dr. Bahadır YILDIZ hocamıza çok teşekkür ederim.” dedi. STEM- MAKERS FEST EXPO 9-10 Eylül 2017 Tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Haber Merkezi

YORUM YAP