Güriz; “Kaldığımız yerden devam”

Güriz; “Kaldığımız yerden devam”

12.06.2020 09:02:17

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz'den flaş açıklamalar. Önceki gün, takıma yapılan Covit-19 testinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Güriz, “Kaldığımız yerden devam edeceğiz, ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

 

Dünyayı sarsan virüsün etkilerinin azalması ile birlikte normalleşme dönemi içinde ara verilen liglerin devam kararı ile birlikte kulüpler kolları sıvadı. 18 Temmuzda başlatılması planlanan liglerle ilgili değerlendirmede bulunan Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz, “35 günlük bir hazırlık dönemimiz olacak ve iyi hazırlanarak başlamak istiyoruz” dedi.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANMAK İSTİYORUZ”

Güriz “Yaklaşık 35 günümüz var. Bu sıcak günlerde takımı kalan 6 maça hazırlamak istiyoruz. Amacımız ilk önce sakatlık yaşamamak sonra da en iyi şekilde hazırlanmak. Hedefleri ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Güriz “Maçlar oynanırsa sezonu iyi yerde tamamlamak, bulunduğumuz yerin daha üzerinde bir noktada bitirmek istiyoruz. Bunun için işimizi sıkı tutacağız. Ortada şu an 18 puan var. Kalan maçlardan 18 puan toplarsak Play Off oynarız. Ama bu kolay bir şey değil. Bu cumartesi günü başlayacağımız antrenmanla da bir anlamda önümüzdeki sezonun da hazırlıklarına başlamış olacağız” şeklinde konuştu.

 

“DAHA İYİ YERLERDE OLABİLİRDİK”

Sezon başında kurdukları takıma ve oyuncu kalitesine göre şu anda bekledikleri bir noktada olmadıklarını, sıralamada daha da iyi bir yerde olabileceklerini dile getiren Güriz “Öncelikle çok maliyetli bir takım kurmadık. Fakat ona rağmen daha iyi yerlerde olabilirdik. İstediğimiz oyunu oynatamadık. Oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Çünkü ucuz olsa da kaliteli bir takımımız vardı. Kaliteli isimlerden oluşan bir takımımız var. Bulunduğumuz yer daha yukarıları olması gerekirdi. Sene başında birçok maçımızı da Çatalca'da oynamak zorunda kaldık. Bu da bahane değil ama güzel olan yanı deplasmandaki güzel performansımız oldu” dedi.

 

“KONGRE VAR, NE OLUR BİLEMEM”

Silivrispor'daki geleceği için de konuşan Güriz “Bununla ilgili bir sıkıntı yok. Kongre var, ne olur bilemem. Yeni sezonda da bu yönetimle beraber Silivrispor'u daha iyi yerlere taşımak için çaba göstereceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP