Güraslan; “Kazanan kim olursa olsun maç dostlukla bitsin”

Güraslan; “Kazanan kim olursa olsun maç dostlukla bitsin”

2.10.2019 11:27:27

Hafta sonu Çatalca deplasmanında komşusu Çatalcaspor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “Zor bir maç olacak ve bu zor maçı da kim kazanırsa kazansın sonu dostlukla bitsin” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden iki komşu ilçe takımları olan Silivrispor ve Çatalcaspor hafta sonu Çatalca'da karşı karşıya geliyor. Zorlu doksan dakika öncesinde Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan yaptığı açıklamasında; “Çatalca bizim ebedi dostumuz ve komşumuzdur. Her iki takım arasında oynanan maçlar hep kardeşçe bitmiştir. İnanıyoruz ki hafta sonu oynayacağımız lig maçımız da aynı dostluk çerçevesinde tamamlanacaktır.

Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Sahaya yansıttığımız oyun ile aldığımız puanlar doğru orantılı olmadı. Sıkıntılı günlerimizi Manisaspor galibiyetiyle atlattık. Şimdi önümüzde yeni maçlar ve yeni heyecanlar var. İyi bir takım kurduk ve zamana ihtiyacımız vardı. Şimdi sonuca giden ve istediğini alan bir takım kurgusu içindeyiz. Kazanmaya olan açlığımız devam ediyor. Ligin uzun bir maraton olduğunu her defasında söyledik aynı şeyleri tekrarlamanın anlamı yok. Kalan maçlarımızı kazanıp ligi hak ettiğimiz yerde tamamlamak en büyük istediğimizdir. Hafta sonu bizleri ağırlayacak olan komşumuz Çatalcaspor lige iyi başlangıç yaptı ve bu iyi başlangıcı devam ettirmek isteyecektir. Bizde ilk galibiyetimizi aldık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Çatalcaspor ile oynayacağımız maçın skoru ne olursa olsun doksan dakikanın sonunda dostlukla biten bir müsabaka olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP