Güler: Müsilajı İmamoğlu davet etti

Güler: Müsilajı İmamoğlu davet etti

13.05.2022 14:44:58

CHP Grup Sözcüsü Bora Balcıoğlu'nun müsilaj ile mücadele konusuna dikkat çekmesi üzerine AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, “Müsilajı İmamoğlu davet etti” tespitini gerekçeleri ile açıkladı ve başka bir tehlikeye daha dikkat çekti.

Silivri Belediyesi 2022 yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısının 1. Birleşiminin 1. Oturumunda söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, konuşmasında vefat edenlere başsağlığı, spor kulüplerine başarılar diledi.
“SİLİVRİSPOR'UN HER DAİM YANINDAYIZ”
Silivrispor hakkında ise şu ifadelerine yer verdi: “Silivrispor hangi Lig'te olursa olsun her daim yanındayız ve desteklerimizi sürdüreceğiz.
“MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”
Pençe Kilit operasyonundaki Türk Silahlı Kuvvetlerimize Allah yardımcıları olsun diyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum.
“DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Asel bebeğimiz ve tüm SMA hastası evlatlarımız, bizler onlar için önce duacı, tedavi noktasında yardımlarımızı ve desteklerimizi sürdürerek devam ettireceğimizi bildirmek ve onlar için gereken neyse el birliği ile yapılması noktasında birlik olacağımızın inancını taşıdığımızı ifade etmek istiyorum.
Geçmiş Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik ediyor, gelecek nice bayramlara hep birlikte sağlıkla kavuşmayı temenni ediyoruz.
“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; ülkemizin kalkınmasına, büyümesine, emek ve alın teriyle katkıda bulunan tüm işçi kardeşlerimizin gününü tebrik ediyor, dün, bugün, yarın da onların yanındayız.
Geçtiğimiz günlerde kutladığımız baharın müjdecisi Hıdırellez'in bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyoruz.
“KIYMETLİ ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”
“Ana başa taç imiş/ her derde ilaç imiş, bir evlat pir olsa da/anaya muhtaç imiş”. Dünyanın en özel varlıkları olan, içinde annelik duygusu taşıyarak herkesi sarıp sarmalayan, çok kıymetli kadınlarımızın Anneler Gününü tebrik ediyor, bu noktada önceliği şehit analarına vermek istiyorum.
“BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİLER”
Birlikte olduktan sonra sevgiyle el ele aşılamayacak hiçbir engel yok. Engelliler Haftası vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumuz ve olacağımızı tekrarlıyor, bizler için ne kadar değerli olduklarını bir kez daha vurguluyoruz.
“ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
İlçemiz de dahil olmak üzere üretimimizin kendi kendine yetebilmek teminatı olan toprak dostu tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçi Günü'nü tebrik ediyor, hem hükümetimizin, hem ilçe belediyesi olarak her zaman desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
“GENÇLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
19 Mayıs'ı gençlerimize hediye eden Türkiye Cumhuriyeti banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını rahmet, saygı ve minnetle yad ediyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.
“RAHMET VE HÜRMETLE YAD EDİYORUZ”
Tarihimizin en ihtişamlı zaferlerinden olan İstanbul'un Fethi'nin 569. yıldönümünde Peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olan bu eşsiz şehri, medeniyet mirasımıza katan Fatih Sultan Mehmet Hanı ve şanlı ordusunu rahmet ve hürmetle yad ediyoruz.
“MUSİLAJI İMAMOĞLU DAVET ETTİ”
Bora (Balcıoğlu) kardeşimizin musilajla alakalı değindiği konulara cevap vermek istiyorum. Musilajı İBB Başkanı kendi davet etti çünkü göreve geldikten altı ay sonra Silahtarağa İleri Biyolojik Tesisi projesini iptal edip Temel Atmama Töreni gerçekleştirdi. Arıtma Tesisleri İstanbul gibi metropol olan bir şehre yeterli gelmediği için Silahtarağa İleri Biyolojik Tesisi yapılması gerektiği hesaplanmış. Bununla ilgili de gerekli çalışmalar yapılmış fakat hazır projeyi bile iptal ederek “İstanbul'un buna ihtiyacı yok.” dedi.
İBB Yönetimi CHP'ye geçmeden önce hiçbir zaman ilçelerden denizle alakalı temizlik noktasında bir şey talep edilmedi. İBB bunu gayet güzel yapıyordu ve denizlerimiz Mavi Bayrak almıştı. Şu anda maalesef yine AK Parti'den önceki duruma geldi. Allah daha beterinden saklasın. İnşallah bununla yetiniriz.
“SİNEK VE LAVRALARLIYLA İLGİLİ MÜCADELE HENÜZ BAŞLAMADI”
Çevre kirliliği ile mücadele noktasında özellikle Mayıs ayının ortasına geldik fakat hala geçmiş yıllarda olduğu gibi ne sinek, ne de lavralarıyla ilgili mücadele henüz başlamadı. AK Parti döneminde Mart ayında başlanıyordu. Biz yine geçen yıllar olduğu gibi sahil bölgesi olan ilçemizde rahatlıkla bir çayımızı içemeyeceğiz, balkonlarımızda oturamayacağız. Bununla ilgili İBB'nin çalışma yapması noktasında CHP'li belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın destekleyeceğini umuyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP