Gülen Yunuslardan madalya yağmuru

Gülen Yunuslardan madalya yağmuru

28.03.2016 14:59:28

Silivri'de Yetkin Karakaş'ın kuruculuğunu yaptığı ilk kulüp olma özelliğine sahip olan Gülen Yunuslar Kulübü Antalya da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Atletizm Şampiyonasına Silivri damgasını vurdu. 2008 yılında Yetkin Karakaş'ın başkanlığında hayat bulan kulüp o tarihten bu zamana kadar ilçeyi ve ilçesinde var olan özel sporcuları başarı ile temsil etmektedir. Son olarak Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Atletizm Şampiyonasına, Silivri Özel Sporcular Kulübü sporcuları antrenörleri Nurbanu Elitaş ve Ersin Karasan yönetiminde katılım sağladı.

ŞAMPİYONLAR SİLİVRİ'DEN
Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Atletizm Şampiyonasına, Silivri Özel Sporcular Kulübü sporcularından Semanur Yılmaz 100 metre yarışında birinciliği alarak altın madalya kazanarak zirveye yerleşti. Serdem Erdem 400 metre yarışında rakiplerini geride bıraktı ve birinciliğini alarak altın madalyayı kazandı. Ulaş Kombul 200 metre yarışında ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Onur Çalışkan 100 metre erkekler yarışında üçüncü olarak bronz madalya, Bahadır Yavuz 100 metrede altın madalya, Sabri Karslıgil 100 metrede altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

YETKİN KARAKAŞ'A TEŞEKKÜR
Gülen Yunuslar Kulübünün başarılı antrenörü Ersin Karasan “Silivri de özel sporcuların her geçen gün daha iyi performans gösterdiklerini, onlara fırsat verildiğinde ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atacaklarını belirterek 8 yıldır Silivri de özel sporcuların hamiliğini yapan Yetkin Karakaş'a şükranlarını sunduğunu” ifade etti. Engin AKIN

YORUM YAP