Gönülden Gönüle Silivriliyiz desteğinizi bekliyor

Gönülden Gönüle Silivriliyiz desteğinizi bekliyor

29.11.2019 13:51:06

Hürhaber Gazetesini ziyaret eden İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Fethi Furkan Elbir, hayata geçirmeyi amaçladıkları Gönülden Gönüle Silivriliyiz projesi için duyarlı Silivrililerin desteğine duydukları ihtiyacı paylaştı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Fethi Furkan Elbir ve Başkan Yardımcısı Yakup Can Kayış, Öğretim Görevlisi Eray Ersöz Turan eşliğinde gazetemize ziyarette bulunarak, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları, öğrencilere yönelik, sosyal sorumluluk projeleri konusunda bilgi verdiler. Hürhaber olarak gençlere, hayata hazırlık aşamasında her zaman desteğe hazır olduğumuzu ifade ettik.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE SİLİVRİLİYİZ PROJESİ
Öğrenci Konseyi'nin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi veren Elbir, Üniversite yönetimi ile öğrencileri arasında köprü vazifesi gördüklerini iade etti. İki yılda bir yenilenen konsey seçimleri çerçevesinde ikinci dönem için göreve seçildiğini belirten Furkan Elbir, başlattıkları “Gönülden gönüle Silivriliyiz” sosyal sorumluluk projesi için destek temaslarına çıkmaya hazırlandıklarını söyledi. İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencilerini Silivri ile kaynaştırma, onlar için iş, maddi destek ve ihtiyaç duydukları farklı alanlarda da destek potansiyelini sağlamak için yola çıktıklarını belirten Öğrenci Konsey Başkanı, “Silivri'nin önde gelen isimleri ve kuruluşları ile bir gönül bağa oluşturmak için girişimlerimizi başlattık. Temelde ihtiyacı olan öğrencilerimiz için onları incitmeden maddi ve manevi destek sunmak için çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu hususta gençlerin yanında olmak adına, onların durumunu anlayıp, destek sunmayı önemseyenler bizimle irtibata geçerse çok mutlu oluruz. konsey@rumeli.edu.tr adresi ya ad okul telefonlarından bizlere ulaşa- bilirler.
Silivri'yi hayata atılmak üzere burada eğitim alan üniversite öğrencileri için sıcak bir yuva, ihtiyaç duydukları alanlarda destek veren bir potansiyele taşımak istiyoruz. İnşallah duyarlı Silivrililerin katkılarıyla bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

YORUM YAP