Göktuğ Erkek Kuaförü’nden maximum kalite minimum fiyat

Göktuğ Erkek Kuaförü’nden maximum kalite minimum fiyat

8.04.2018 09:45:23

Göktuğ Erkek Kuaförü Şubat ayından bu yana Yakup Demir yönetiminde, modern salonunda profesyonel kadrosuyla, müşteri memnuniyetinin, kalitenin ve hijyenin ön planda tutulduğu kusursuz hizmetini, dünyanın sayılı markalarıyla birleştirerek müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Uzman ekibiyle sağlık, bakım, güzellik ve estetik içeren tüm bakım hizmetlerini üst düzey bir standartta tutmayı başaran Yakup Demir; modern, tam donanımlı salonu ve uzman çalışanları ile müşterilerinin taleplerini sorunsuz karşılıyor. Hizmet sektöründe müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla kendine önemli bir yer edinen Yakup Demir'in eli 1993 yılında makas tutmaya başlamış, İstanbul'un eski ve nezih ilçesi Bahçelievler'de uzun yıllar çalışarak mesleki kariyerini bambaşka bir noktaya taşımış. Silivri'de ikamet etmeye başlamasından bir süre sonra girişim dünyasına adım atarak yıllarca hayalini kurduğu kuaför salonunu açmış.

“Müşteriye hizmet her şeyden önce insan sağlığına hizmettir” anlayışına uygun olarak kusursuz hijyen anlayışıyla hizmet eden ve salonunda dünyanın kabul ettiği Purple Professional ürünlerini kullanan Demir, şık ve konforlu salonundaki birinci sınıf servisini uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Sanata kendini adamış bir erkek kuaförü olan Yakup Demir, günümüz modern yaşamında erkek bakımının ne denli önemli bir yer tuttuğunun bilinciyle sürekli dünya trendlerini araştırmakta, gerek yeni stiller ve gerekse yeni bakım ürünleri ile kendini yenilemekte ve geliştirmekte...

Yakup Demir ve ekibi uzun yıllara dayanan bilgi ve tecrübeleriyle, daha iyi bir imaj için bir kuaförden daha fazlası anlayışıyla çıktıkları bu yolda kaliteli işlemler ile hizmet veriyor. Yetişkin ve çocuk saç kesimi, sakal kesimi, yıkama, saç şekillendirme, damat tıraşı, fön, saç botoksu, cilt bakımı, siyah maske ve topik uygulamalarıyla ihtiyaç duyduğunuz bakım uygulamalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, yüksek kaliteli masaj koltuklarıyla VIP hizmet sunuyor.

Jöle, sprey, köpük, wax, tıraş losyonu, tıraş kolonyası, argan yağı, badem yağı, fön fırçası, keratin, cilt temizleme toniği, parfüm vs. kişisel bakımla ilgili aradığınız her şeyi buradan temin etmeniz de mümkün.
Göktuğ Erkek Kuaförü; yaşlılar, engelliler ve saç kestirmekten korkan çocuklar için evde/hastanede kuaför hizmeti de veriyor.

Kendisi de bir baba olan Yakup Demir, kuaför salonunda çocuklar için saç kesimini hiç olmadığı kadar eğlenceli bir sürece dönüştürüyor.

Arabalı çocuk tıraş koltuğunun büyüsü ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayan küçükler, evinizdeki rahatlığı aratmayan bir sıcaklıkta ağırlanmakla birlikte kişisel bakımlarını da keyifli bir aktiviteyle gerçekleştirmiş oluyor.

Başka bir şubesi bulunmayan Göktuğ Erkek Kuaförü, önümüzdeki zamanlarda şubeleşme fikrini değerlendirmekte…

İşletme haftanın 7 günü geç saatlere kadar açık olup; Silivri KİPTAŞ 2. Etap Konutları karşısı, AYKA Flora Alışveriş Merkezi'nin birinci katında hizmet vermekte…

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP