Gökçe: Kuruşun hesabını yapıyoruz

Gökçe: Kuruşun hesabını yapıyoruz

25.08.2021 10:39:22

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe'den önemli açıklamalar yapan Gökçe, kampın son derece iyi geçtiğini, teknik direktör Kadir Akbulut'un istediği oyuncuları ellerinden geldiğince almaya çalıştıklarını söyledi.

Gökçe “Kampımız güzel geçti. Kadir Hocamızın istediği oyuncuları elimizden geldiği kadar almaya çalıştık. Pandemi ve piyasa koşullarına rağmen yönetim mütevazi bütçelerle şartları zorluyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner'in de sporun içinden gelmesi nedeniyle son derece uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz. Geçen sene hep beraber elele vererek Play Off oynadık. Bizler yönetim olarak bugüne kadar kim ne verdiyse bunu her yerde söylüyor ve anlatıyoruz. Çatalcaspor kulübü bir ailedir.

Kulübü en iyi şekilde yönettiğimizi, hangi şartlarda alıp hangi şartlarda buraya kadar getirdiğimizi herkes bilmektedir. Bunun yorumunu da kamuoyuna bırakıyorum. Şu anda profesyonel kulüplerin ne zorluklar altında ayakta kalmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Ama biz elimizden geldiği kadar kuruşun hesabını yapıyor ve yaptırıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner gerek biz gerekse Çatalca halkının her zaman yanında olmaktadır. Kendisi kulüpçülükten geldiği için kulüplerin nasıl yönetildiğini ve ayakta kaldığını çok iyi bilmektedir. Bizlere bugüne kadar gerek kamp konusunda gerekse transferler konusunda verdiği destek için sonsuz teşekkür ediyoruz.” İfadesini kullandı.

“BAŞKANLIK DEĞİL AĞABEYLİK YAPIYORUZ”

Teknik heyete ve takıma güvenlerinin sonsuz olduğunu kaydeden Gökçe “Biz teknik heyete ve futbolculara sonuna kadar güveniyoruz. Biz Çatalcaspor ailesi olarak futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yönetimiyle saygı ve sevgi içinde Çatalcaspor'un başarısı için mücadele veriyoruz. Biz burada başkanlık değil ağabey kardeşlik içindeyiz. Yıllardan beri başarımız da buradan gelmektedir” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP