Gökçe; “Kapılarımız sonuna kadar açıktır”

Gökçe; “Kapılarımız sonuna kadar açıktır”

6.08.2018 11:01:23

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı basın açıklaması ile stat konusunda sıkıntılı günler geçiren Silivrispor ve Silivri kulüplerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildirdi.

Silivri Stadı'nın zemininin 5 yıllık lisansının bitmesinin ardından TFF yetkilileri stat zemininin değiştirilmesi gerektiğini rapor etmelerinin ardından sıkıntılı günler geçiren Silivri'ye komşusu Çatalca'dan destek gecikmedi. Stat zemininin lisansının bitmesi ile birlikte Silivri'de tüm takımların iç saha maçlarını deplasmanda oynama olasılığının yükselmesi üzerine Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklama ile kapılarının tamamen açık olduğunu bildirdi. Konu hakkında bir açıklamada bulunan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe; “Silivri ve Çatalca geçmişten gelen bir zenginliğin en yakın örneğidir. Dostlukların her zaman baki olduğu bu iki ilçe arasında bağlar her zaman güçlü olmuştur. Görüyoruz ki Silivri ve kulüpleri bir sıkıntı içindedir. Bu durum en çok bizleri üzmektedir.

GÜÇLÜ BAĞLARI OLAN İKİ İLÇEYİZ

Silivri ve Çatalca her ne kadar eskiye dayanan bir dostluğa sahne olsa da birbirine muhtaç iki güzide ilçedir. Silivri'nin bir sıkıntısı bizlerinde sıkıntısı konumundadır. Bizim sıkıntı çektiğimizde Silivrispor bizlere kapılarını sonuna kadar açtığını da unutmadık. Güçlü bağları olan iki ilçe her zaman birbirine destek olmuştur.

SİLİVRİ'YE VE SİLİVRİSPOR'A HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIKTIR

Bizler de yani Çatalcaspor ve Çatalcalı spor kulüpleri olarak Silivri'nin yanındayız. Kendilerine kapımız sonuna kadar açıktır. İdmanlarını, hazırlık maçlarını ve tüm sezon boyunca lig maçlarını bizim stadımızda oynayabilirler. Kendilerine her zaman yardımcı olmak bir komşuluk görevidir.

SONSUZ DESTEK ÇATALCA'DAN

Buradan sizlerin aracılığı ile Silivrispor Kulüp Başkanı Sayın Akgün Duru'ya ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Sayın Ali Tonta'ya bildirmek isterim ki Silivri ve Çatalca iki güzel ilçe ve sportif konularda da her zaman dost olmuştur. Çatalca Stadı emirlerindedir. Ayrıca kulübümüze ait olan tesislerimiz de Silivri kulüplerinin emrinde olacaktır. Bizler iyi gün dostları değiliz, dostumuzun zor gününde de yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP