Gökçe; “Halkıyla bütünleşen kulüplere ihtiyacımız var”

Gökçe; “Halkıyla bütünleşen kulüplere ihtiyacımız var”

28.11.2019 10:00:37

Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “mevcut kulüplerimizin yaşaması ve her mahallemizin geleceği için her yönetici egolarını bırakıp, muhtarıyla, mahalle halkıyla mahallenin dinamikleri olan STK'larıyla bir olup mahalle kulübünü yaşatmak asıl amaç bu olmalı” dedi.

 

Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklama ile gündemde yeni kurulması planlanan kulüp ile ilgili açıklamalarda bulundu. Birlik Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Çatalca'da yeni bir spor kulübüne ihtiyaç yok, aksine Çatalca'nın nitelikli yöneticilere ihtiyacı var. İlçemizdeki bazı köklü kulüplerimiz maddi imkânsızlıklar ve ilgilenecek yönetici bulamadıkları için liglere katılmıyor.

 

MACERAYA GEREK YOK

Lige katılmayan takımlarımıza sahip çıkan değerli yönetici arkadaşlarımız da var ve biz bu arkadaşlarımızı sahiplenip korumalıyız. Fakat kulüplerimize sahip çıkan böyle arkadaşlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Spor kulüplerine bu işadamı esnaf kardeşlerimiz gayet yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyorlar. Burada unutulmamalıdır ki, tarihinde İzzetinspor'u Süper Amatör Kümeye bu arkadaşlarımız çıkardı. Bence maceraya gerek yok, mevcut kulüplerimizin yaşaması ve her mahallemizin geleceği için her yönetici egolarını bırakıp, muhtarıyla, mahalle halkıyla mahallenin dinamikleri olan STK'larıyla bir olup mahalle kulübünü yaşatmak olmalı asıl amaç.

 

ÖNCELİK MAHALLENİN SPORCULARI OLMALI

Sayın Belediye Başkanımız Mesut Üner ve benimde yıllardır dile getirdiğimiz her ilçe kendi gençlerini spora kazandırmalı bizde Çatalca olarak 10 yaşından tutunda 25 yaşına kadar gençlerimize sahip çıkmalıyız. Tabii ki bazı değişiklikler olacak ve olmalıdır da, biz Çatalca Kulüpler Birliği olarak hem gençlerimize hem kulüplerimize sahip çıkacağız. Tabi ki bizimde isteğimiz şartımız olacaktır tamamen kendi mahallesine kendi ilçesine öncelik verecek oyuncu konusunda her ilçe aynısını yaparsa gençlerimiz ülkemizin çıtasını yükseltecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP