Gökçe; “Güzel takım yaptık hedefimiz var”

Gökçe; “Güzel takım yaptık hedefimiz var”

2.09.2019 10:09:27

Hafta sonu Tokat deplasmanında 2-1 galip gelerek üç puanı hanelerine yazdıran Çatalcaspor'da Başkan Hasan Gökçe bir açıklama yaparak kendilerini mükemmel bir şekilde ağırlayan Tokatspor yönetimine ve Tokat halkına teşekkür etti.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Çatalcaspor 2-1 galip geldikleri Tokatspor maçının ardından kendisi de Tokatlı olan Başkan Hasan Gökçe bir teşekkür mesajı yayımladı. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe yaptığı açıklamasında; “Hafta sonu oynadığımız Tokatspor-Çatalcaspor maçında güzel ev sahipliği yapan hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Çatalcaspor'umuz açısından iyi bir başlangıç oldu tüm ekibimi kutluyorum. Bu işler ekip işidir inşallah takımımız daha da iyi olacak. Tokatspor'umuzu da ayrıca kutluyorum güzel mücadelelerinden dolayı. Tokatspor'umuzda bir kaç takviyeyle toparlayacaktır. Tokatspor maçı geride kaldı önümüzdeki maçlara bakacağız.

 

TOKAT CAMİASINA TEŞEKKÜR

Tokat deplasmanında bizleri en iyi şekilde ağırlayan değerli Tokatspor yönetimine ayrıca teşekkür etmek isterim. Bizleri evimizde gibi ağırladılar. Hizmette kusur etmediler. Tam bir misafirperverlik içinde ağırlandık. Ligin ikinci yarısında evimizde misafir edeceğimiz Tokatspor'u aynı şekilde ağırlayacağımızdan şüphesi olmasın. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bütünleştirici bir etken olduğunu bir kez daha gördük. Teşekkürler Tokat yönetimi ve Tokat halkı.

 

 

İlk maç olması sebebiyle artılarımızı eksilerimizi hocamız değerlendirecektir. Hocalarımı, takımımı, yönetimimi velhasıl Çatalcaspor ailemi kutluyorum. Bu ekip işi İnşallah güzel sonuçlar alacağız. Hocalarıma ve ekibime güveniyorum, ayağımızın üstüne basmasını yıllardır öğrendik ve öğrenmeye de devam ediyoruz. Daha dikkatli olacağız. Hatalarımızı en az seviyeye indireceğiz güzel takım yaptık hedefimiz var” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP