Göçmenler piknikte buluştu

Göçmenler piknikte buluştu

16.08.2017 16:20:52

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Taner Şafak Başkanlığında Pazar günü, Büyükçavuşlu Kocaçayır Piknik Alanında geleneksel piknik organizasyonlarında üyelerini buluşturdu.

Dernek yönetiminin evsahipliğinde gerçekleşen organizasyona Göçmenlerin yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Meclis Üyesi Devrim Uzun ila Hakan Sefa, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkan Vekili Aliş Eren de katılanlar arasındaydı.

ŞAFAK, KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Piknik ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Dernek Başkanı Taner Şafak, “Piknik davetimize katılan tüm üyelerimiz ve protokol mensuplarına teşekkür ediyorum. Üyelerimiz arasında kaynaşmayı güçlendirmek ve günlük stresten bir parça da olsa uzaklaşmak için tertip ettiğimiz organizasyondan tüm katılımcılarımızın keyif aldığını görmek çok güzel. Daha güzel etkinliklerde buluşmak dileğiyle” dedi.

IŞIKLAR: ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENEN YÖRE DERNEKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Pikniğe katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Geleneklerini geleceğe aktarmak adına çok önemli görevler üstlenen yöre derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güzel etkinlik için dernek başkanımız Taner Şafak ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

ÜYELER, DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Pikniğe katılanlar canlı orkestra, dj, dans grubu ile çeşitli etkinlikler, yarışma ve de sürpriz hediyelerle keyifli bir Pazar geçirdiler. Üyelerin dernek yönetimine teşekkürleri ile piknik organizasyonu tamamlandı.
Haber Merkezi

YORUM YAP