Göçengil: Polisler huzurumuzun teminatıdır

Göçengil: Polisler huzurumuzun teminatıdır

9.04.2016 10:47:26

4-10 Nisan tarihleri arasında kaydedilen Polis Haftası sebebiyle CHP Silivri İlçe Yöneticileri Suna Göçengil'in başkanlığında, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Er ve teşkilat çalışanlarına ziyarette bulundu. Göçengil ve beraberindekiler daha sonra Trafik Bölge Müdürlüğünde Başkomiser Müslüm Apaydın'a ve müdürlük çalışanlarına ziyarette bulunarak günlerini kutladı.


GÖÇENGİL: POLİSLER HUZURUMUZUN TEMİNATIDIR
Göçengil, “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanlar karşısındadır” derken Polis Haftası dolayısıyla duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Polis mesleği güvenlik ve huzurunun temini, toplumların birleşmeleri, büyümeleri, gelişmesi ile birlikte hangi yönetim şekline sahip olursa olsunlar devletlerin önem verdikleri bir kurum haline gelmiştir.
Polis bu gün Atatürk ilkeleri ışığında özgürlükçü, demokratik düzen içinde, millet olarak varlığımızın sürdürülmesi halkımızın canının ve malının korunması, suç işlemeye yönelik davranışların önlenmesi, suçluların yakalanarak adalete teslimi ve ilgili yasa ve yönetmeliklerin kendisine verdiği diğer görevleri büyük bir gayretle yerine getirmektedir.
Emniyet Teşkilatının tüm mensuplarının 171. kuruluş yıldönümünü kutluyor, teşkilatın her kademesinde hizmet vermiş, şehit polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki fedakar polislerimiz ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP