Göçengil: Mücadeleye devam edeceğiz

Göçengil: Mücadeleye devam edeceğiz

26.06.2018 09:30:26

24 Haziran seçim sürecinin sonuçlarını değerlendiren CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, çalışmalarda emeği geçenler ve oylarıyla destek verenlere teşekkür etti, “Ülke genelinde de iktidarımızı kurana kadar el ele, omuz omuza, yürek yüreğe mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim süreci hakkında değerlendirmede bulunan CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçegil, görüşlerini şöyle yansıttı:

GÖÇENGİL: EKONOMİ EN ACİL ÇÖZÜM BEKLEYEN SORUN

“24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun. Yurttaşlarımızın tercihi ile Cumhurbaşkanımız ve Meclise seçilen milletvekillerimizin çok büyük sorumluluklar ile görevlerine başlayacaklar. Ülkemizin çok acil çözülmesi gereken sorunlarını konusunda iktidarı ve muhalefetin toplumsal barışı sağlayarak, kimseyi ötekileştirmeden, tüm siyasi partilerin sivil toplum kuruluşlarının meslek temsilci odalarının görüşleri ile öncelikle ekonomiye odaklanmalılar.

Üretimi artırarak kalkınacağımız, hukukun üstünlüğün sağlanacağı, eğitim ve sağlıkta vatandaşlarımızın iyi hizmet alabileceği, tüm dünya ülkeleri ile yeniden güven veren ilişkilerin kurulması konusunda çok hızlı hareket etmek zorundayız.

“CUMHURİYET VE DEMOKRASİ DEĞERLERİMİZ DAHA DA ZENGİNLEŞTİRİLMELİ”

Cumhuriyet ve demokrasi değerlerimizin daha da zenginleştirmemiz gerektiğini unutmadan, bu değerlerimizin farklı görüşlerle ile zenginleştirileceği yeni yönetim anlayışının kurulması ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır.

TEŞEKKÜR ETTİ VE MÜCADELEYE DEVAM DEDİ

Demokrasinin gereği Pazar günü demokratik haklarını kullanarak yüksek katılım oranı ile ilçemizde seçimlerde oy kullanan, seçim günü sandıkların güvenliği ve seçimin sorunsuz tamamlanmasına katkıda bulunan tüm siyasi parti İlçe başkanlarına, temsilcilerine, hemşerilerimize, teşekkür ederim.

İlçemiz Silivri'de yerelde hemşirelerimizin Cumhuriyetimizin ve Demokrasinin savunucusu olarak partimize duyduğu güvenin devamı ülkemizin kurucu Partisi CHP'ye olan güveni ile birinci parti olmanın gururunu yaşatan hemşerilerimize şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Ülke genelinde de iktidarımızı kurana kadar el ele, omuz omuza, yürek yüreğe mücadeleye devam edeceğiz.

Seçim kampanyası boyunca büyük bir özveri ve fedakarlık ile çalışmalarımızda Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a, İlçe yönetim kurulumuza, Kadın Kolları Başkanımız Elif Yılmazer'e ve kadınlarımıza, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülfidan ve gençlerimize, meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, sandık güvenliğinde görev alan sandık kurullarına, avukatlarımıza, partimizin her kademesinde görev alan tüm üyelerimize teşekkür ederim.”

Sevginar  SALİ

YORUM YAP