Gençlik Kolları Silivri Temsilciliğinden tanışma toplantısı

Gençlik Kolları Silivri Temsilciliğinden tanışma toplantısı

2.07.2020 12:28:33

Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği, tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri, Ahmet Yapıcı'nın temsilciliğinde, dernek başkanları, Tokatlı Gençlik Kolları başkanının katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenledi.

YAPICI: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ

Biz Bize Kafe'de gerçekleştirilen toplantının amacını ve ulaşmak istedikleri hedefleri Ahmet Yapıcı, şöyle açıkladı: “Sayın Dernek başkanlarımız, Tokatlı Gençlik Kolları başkanım ve misafirlerimiz Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği olarak düzenlediğimiz tanışma toplantımıza hoş geldiniz. Toplantımızın amacı sizleri tanımak, hemşerilerimiz ile bir araya gelmek tanışmak, kaynaşmak ve sohbet etmektir.

Biz bu yola çıkarken ben değil, biz anlayışıyla hareket ederken bütün derneklerimize ve tüm hemşerilerimize eşit bir şekilde hizmet götürecek ve herkese hitap edecek şekilde birlik ve beraberlik içinde olacağımıza söz verdik. Derneklerimizle koordineli bir şekilde beraber çalışma yapmak ve gençliğimizin önünü açarak geleceğe emin adımlarla yürümeleri sağlamak istiyoruz. Bu yüzden bölgemizde bulunan bütün derneklerimizden ve köylerimizden yönetimde dava arkadaşlarımıza yer verdik. Niyetimiz iyi şeyler yapmak, memleketimize katkı sunmaktır. Onun için arkadaşlarımız ile güzel bir yola çıktık. Önümüzdeki günlerde yönetimimizle bir araya gelip projelerimizi açıklayacağız. Sizlerin desteği bize güç verecektir. Fakat şuan şunu görüyorum ki; temsilciliğimiz yalnız değil. Bizi yalnız bırakmayıp davetimize icabet eden tüm konuklarımıza yine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.”

Tokat Konfederasyonu Gençlik Kolları Silivri Temsilciliği yönetimi; Ahmet Yapıcı, Rüstem Türkeş, Mustafa Güçlü, Oğuzhan Oğuzkurt, Bilal Karabulut, Rıdvan Taştan, Davut Üstün, Yasin Erağca, Yakup Yapıcı, Mahmut Güler, Enes Damar, Mehmet Yılmaz, Emrah Alkaya, Nurettin Kartal, Turgut Taş, Ahmet Ankara, Hasan Abbas, İbrahim Anmaç, Ali Erağca'dan oluşmakta.

 

YORUM YAP