Genç Adaylar Silivriyi Taradı

Genç Adaylar  Silivriyi Taradı

25.04.2011 10:33:52
AK Parti’nin bölgemizdeki en genç milletvekili adaylarından Mehmet Muş ve
Behiye Eker Albayrak, Silivri’nin farklı bölgelerinde seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti’nin bölgemizdeki en genç milletvekili adaylarından Mehmet Muş ve Behiye Eker Albayrak, Silivri’nin farklı bölgelerinde seçim çalışmalarına katıldı. Sabah ilçe teşkilatında buluşan Mehmet Muş ve Behiye Eker Albayrak, daha sonra çalışma bölgelerine ayrıldı. Behiye Eker Albayrak, Silivri SGK Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, Yeni Mahalle Muhtarlığı, Mimarsinan Mahallesi Muhtarlığı, Silivri Gaziler Derneği, New Center Alışveriş Merkezi’ndeki esnafları ve Alibey Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Albayrak, Silivri Devlet Hastanesi’nde Başhekim Ali Ulvi Yılmaz ile görüştükten sonra odalara çıkarak hastaları ziyaret etti, karanfil verdi.
AK Parti’nin bir diğer adayı Mehmet Muş ise Silivri Yeni Sanayi Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Mehmet Muş, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Saika ve Yönetim Kurulu ile görüştükten sonra programını tamamladı.
AK Parti’nin bölgemizdeki en genç milletvekili adaylarından Mehmet Muş ve Behiye Eker Albayrak’ın Silivri programına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile teşkilatta hem geçmişte hem de halen görev yapan partililer gruplar halinde eşlik etti.


YORUM YAP