“Gelecek kuşaklara beton değil toprak bırakmalıyız”

“Gelecek kuşaklara beton değil toprak bırakmalıyız”

1.10.2018 14:34:45

İmar Barışı hakkında bilgilendirme toplantılarına Cuma akşamı Çanta'da devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bizim derdimiz geleceğimiz, çocuklarımız. Onlara bırakacağımız Allah vergisi nimetler. Betonu, demiri gelecek kuşaklara aktaramayız. Bizim en büyük zenginliğimiz topraklarımız ve bu topraklardan fışkıran mücevherlerimiz; bitkilerimizdir” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, teknik ekibiyle birlikte geçtiğimiz haftayı Çanta'da gerçekleştirdiği imar barışı toplantısıyla tamamladı.
Çanta muhtarları Ömer Ercan, Hasan Susulu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Devrim Uzun ile Fevzi Arslan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'in de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Işıklar ve Yardımcısı Mehmet Has, vatandaşlara İmar Barışını anlattı, bölge ile ilgili talep ve önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundular. Çantalılara seslenen Işıklar, “Hafta başından bu yana, köylerimizi mahallerimizi gezerek, vatandaşlarımızı İmar Barışı kanunu hakkında bilgilendiriyoruz. Bu akşamda Çanta mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik.
Bizim derdimiz geleceğimiz, çocuklarımız. Onlara bırakacağımız Allah vergisi nimetler. Betonu, demiri gelecek kuşaklara aktaramayız. Bizim en büyük zenginliğimiz topraklarımız ve bu topraklardan fışkıran mücevherlerimiz; bitkilerimizdir.
Biz binaya karşı değiliz ama planlı alanlar içerisinde, kentin hafızasına uygun yapılar yapılmasını destekliyoruz. Kaçak yapıyla, kaçak ifrazlarla mücadelemiz sürecektir” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP