Gazitepe’den, Haraççı’ya farklı tarife: 8-0

Gazitepe’den, Haraççı’ya farklı tarife: 8-0

1.04.2016 10:28:56

Silivri Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tayfun Yurdakul, Emre Bayraktar, Selma Ardalı hakem üçlüsü yönetti. Mücadelenin galibi Mehmet İstek'in harika oyunu ile ev sahibi Gazitepespor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip müsabakayı 8-0 kazandı.

Dk.15 Mehmet Terzioğlu'nun soldan ortasında Mustafa Ayyıldız yaptığı kafa vuruşu ile Gazitepespor'u 1-0 öne geçirdi.
Dk.19 Mustafa Ayyıldız'ın pasında Mehmet İstek on sekiz çizgisinden müthiş vurdu. Top, üst direğe çarparak filelerle buluştu ve skor 2-0 oldu.
Dk.26 Aykut sağ çizgiden taşıdığı top ile ceza sahasına girdi ve müsait pozisyondaki Mehmet İstek'e çıkarttı. Mehmet'in yaptığı vuruş gol oldu ve skor 3-0 oldu.
Dk.38 Günün yıldız ismi Mehmet İstek defansın arkasına atılan topa koşusunu yaptı. Topu önüne alan Mehmet kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruş yaptı ve Gazitepespor'u 4-0 öne geçiren golü attı.
Dk.51 Mehmet İstek'in kullandığı kornere Savaş harika vurdu ve skor 5-0 oldu.
Dk.59 Mehmet İstek yine aynı köşeden korner kullandı. Kullandığı korner atışına yine Savaş kafa ile harika vurdu ve skor 6-0 oldu.
Dk.72 Mehmet Terzioğlu Mustafa Ayyıldız ile ceza sahası üzerinde yaptığı verkaç sonucu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla durumu 7-0 yaptı.
Dk.81 Genç oyuncu Ataner sol kanattan taşıdığı top ile ceza sahasına girdi ve sert vuruş ile maç sonucunu tayin etti: 8-0

ÇEŞMECİOĞLU: BU TAKIM
BİR ÜST LİGE ÇIKACAK
Gazitepespor Teknik Sorumlusu Şahin Çeşmecioğlu, maç sonunda sitemize yaptığı açıklamada "İlk hafta kaybettiğimiz puanların kaza olduğu, aldığımız sonuçlarla göstermeye başladığımızı düşünüyorum. Muhakkak lig içinde kayıplar olacaktır. Ancak sezon sonunda bu takım bir üst lige çıkacak" dedi. Bu sonuçla Gazitepespor puanını 10'a yükselterek dördüncü sırada yer aldı. Haraççıspor ise 2 puanda kaldı ve dokuzundu sırada yer aldı. Önümüzdeki hafta Gazitepespor deplasmandan Yalıköyspor ise karşılaşırken Haraççıspor Taşolukspor'u konuk edecek.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Silivrispor'un yemeği iptal edildi

YORUM YAP