Gazi öğrencilerinden Zekâ Oyunlarında İl 1. ve 3.’lüğü

Gazi öğrencilerinden Zekâ Oyunlarında İl 1. ve 3.’lüğü

6.04.2019 11:36:01

Gazi İlkokulu iki öğrencisi, Akıl ve Zekâ Oyunları'nda İl 1. ve 3.lüğü kazanarak büyük başarıya imza attılar ve Silivri'mizi gururlandırdılar.

Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu tarafından ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları, ilçe elemelerinden sonra il karşılaşmaları da geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.
Gazi İlkokulu 4/C sınıfı öğretmeni Hülya Demirci'nin öğrencilerinden QBİTZ Yarışması'nda Ahmet Muhsin Rüzgâr, MANGALA Yarışması'nda Burak Taşçı, EQUILIBRO Yarışması'nda Ömer Yakar ve PENTOGO Yarışması'nda Kerem Ege Erarslan İlçe 1.'si olmuş, Silivri'mizi İstanbul'da temsil etme hakkı kazanmıştı. Demirci ve öğrencileri, azimli çalışmaları ve başarıya olan inançları sayesinde üstünlüklerini burada da sergileyerek İstanbul karşılaşmalarından iki önemli dereceyle döndüler.

ZEKÂ OYUNLARI İLÇE BİRİNCİLERİMİZDEN İL BİRİNCİLİĞİ VE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ DERECESİ
Zekâ Dolu Rekabet adı altında İstanbul'da gerçekleştirilen Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmasında ilçe birincilerimizden Kerem Ege Erarslan, PENTOGO Oyununda İl 1.'liği ve Ömer Yakar EQUILIBRO Oyununda İl 3.'lüğü derecelerini kazanarak göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerinin zekâ oyunlarındaki üstün başarıları başta öğretmenleri ve ailelerini olmak üzere ilçemiz eğitim camiasına da büyük gurur yaşattı.

ÖDÜLLERİNİ İL MÜDÜRÜNDEN ALDILAR
Gazi İlkokulu öğrencileri, madalya ve hediyelerini İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın elinden alarak tebrikleri kabul ettiler. Hayatları boyunca unutamayacakları bu heyecan ve sevinç dolu anları öğretmenleriyle birlikte çektirdikleri karelerde ölümsüzleştirdiler.

DEMİRCİ: BAŞARIYA OLAN İNANCIMIZ BİZİ DAHA DA BAŞARILI KILDI
Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası'nı gazetemiz Hürhaber'den tesadüfen öğrenerek, öğrencilerini çalıştırmaya başlayan sınıf öğretmeni Hülya Demirci, “Başarıya olan inancımız bizi daha da başarılı kıldı. Öğrencilerimi azim ve çabaları sonucunda gösterdikleri başarıdan dolayı bir kez daha kutluyor, bize desteğini sunan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi daha da büyük bir sorumluluğu üstlendik. İl Birincisi olan öğrencimiz Kerem Ege Erarslan'la birlikte, 27 Nisan 2019 tarihinde Bursa'da düzenlenecek Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışması'nda İstanbul'u temsil etmenin gurur ve heyecanını yaşayacağız.” dedi.

KAHRAMAN, TEBRİK ETTİ
Gazi İlkokulu Müdürü Ahmet Kahraman, “Öğrencilerimizin ve öğretmenleri Hülya Demirci'yi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Gazi İlkokulu olarak sizlerle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız.” paylaşımında bulundu.

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP