Gazi İlkokulundan Karakaş’a teşekkür

Gazi İlkokulundan Karakaş’a teşekkür

4.03.2017 10:12:33

Gazi İlkokulu yetkilileri, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve 3. Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş'ı ofisinde ziyaret ederek teşekkür etti ve okul bahçesi projeleri için destek istedi.

Gazi İlkokulu yetkilileri, her acil ihtiyaçlarında kedilerine yardım eli uzatan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve 3. Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş'ı ofisinde ziyaret etti. Okul Müdürü Ahmet Kahraman, beraberinde öğretmeni Pınar Akça ve Okul Aile Birliği üyeleriyle birlikte Karakaş'a bu güne kadar yaptığı desteklerden dolayı öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür ederek plaket takdim etti. Okul yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Hayalimdeki Okul Bahçesi projesi konusunda da Karakaş'a bahsederek, kendi okul bahçelerine yapmak istedikleri değişikliklerden de söz ederek destek istediler. Karakaş, elinden geleni her zaman yapmaya hazır olduğunu ve söz konusu proje için Gazi İlkokuluna yardımda bulunacağını dile getirdi. Gazi İlkokulu yetkilileri, konukseverliği ve destekleri için Metin Karakaş'a bir kez daha teşekkür ederek okullarına davette bulundular.
Renginar SALİ

  1. cemil cemil

    bahçe düzenlemesine yardım isterken 20 liralık plaket yaptır şimdiden ver bumu eğitimcilik bumu siyaset laf olsun torba dolsun

YORUM YAP