Gazi İlkokulu’nda 24 Kasım kutlama yemeği

Gazi İlkokulu’nda 24 Kasım kutlama yemeği

28.11.2019 10:12:56

Gazi İlkokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü çalışan ve emekli öğretmenleriyle birlikte yemekli ve müzikli bir programla kutladı.

Gazi İlkokulu Ahmet Kahraman'ın müdürlüğünde, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde emekli öğretmenlerini bu yıl da unutmadı. 26 Kasım 2019 tarihinde Okul Aile Birliğinin katkılarıyla yemekli ve müzikli bir program düzenlendi. Gazi İlkokulu eğitimcileri bu özel günü emekli meslektaşlarıyla birlikte kutladı.

KAHRAMAN: DAHA NİCE 24 KASIM'LARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE…
Okul Müdürü Ahmet Kahraman, yaptığı açılış konuşmasında bir 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde daha bir arada olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını paylaşarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli öğretmenlerimize, misafirlerimize, değerli dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz adına ve hâlihazırda çalışan öğretmenlerimizin, emekliye ayrılmış olanların bu özel gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Daha nice 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde görüşmek buluşmak dileğiyle…
Bu özel kutlamanın hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Aile Birliğimizin çok değerli yöneticilerine, çalışan personelimize, öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

BOYU: ÖĞRETMEN, TOPLUMUN SÜREKLİ ÖNÜNDEN GİDEN BİR GÖNÜL ERİDİR
Okul Aile Birliği Başkanı Nüket Boyu, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi: “Bugün tüm öğretmenlerimizin, unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir.
Madem ki gönül eridir, öyleyse karşısına çıkabilecek zorluklar kendisini yıldırmayacaktır, yıldırmamalıdır. İşte gerçek öğretmen zorluklarla başa çıkabilen gerçek bir insandır. Öğretmen, kendini öğrencilerinde bulan, öğrencilerinin yanında kendini mutlu hisseden, sürekli geliştiren ve gelişen kutsal bir insandır.

“SİZLERE HER KONUDA DESTEĞE AÇIĞIZ”
Bizler, Okul Aile Birliği olarak sizlerden gelecek her türlü öneriye ve sizlere her konuda desteğe açığız. Çünkü sizlere güveniyoruz ve öğretmenlik coşkusunu sizin kadar olamasa da sizler gibi yüreğimizde taşıyoruz. Bu duygularla Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği olarak, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca sağlık ve mutluluklar dileriz. Saygılarımla”
Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Gazi İlkokulu çalışan ve emekli öğretmenleri müzik eşliğinde keyifli sohbetler ederek, özel günlerini kutladı.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP