Fen Lisemizin 2020 yılı YKS dereceleri

Fen Lisemizin 2020 yılı YKS dereceleri

12.08.2020 09:04:21

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi mezun öğrencilerinin 2020 YKS'de elde ettikleri dereceler belli oldu.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi mezun öğrencilerinin 2020 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları belli oldu.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR, AİLELERİNİ TEBRİK EDERİZ”

Okul ailesi adına sınav sonuçları hakkında gazetemize özel açıklamada bulunuldu. Açıklama şöyle: “Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi ailesi olarak; covid-19 salgın krizinin gölgesinde yüz yüze eğitim olmadan, okulundan ve öğretmeninden uzak kalmasına rağmen yılmadan, azimle, ısrarla ve sabırla çalışmaya devam ederek yüksek bir başarıya imza atan tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı kutlar, onları bu günlere getiren ve başarıları için bizlerle buluşturan ailelerini de tebrik eder ve şükranlarımızı sunarız.

“BAŞARININ MİMARLARI ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yine bu başarının mimarlarından olan, covid-19 salgınına rağmen öğrencileriyle bağlarını koparmayan, hem akademik hem rehberlik faaliyetlerde sürekli destek olan, öğreten, emek veren, güç veren, zaman ayıran, motive eden saygıdeğer öğretmenlerimiz ve okul yönetimimize teşekkürü bir borç biliriz. Öğrencilerimize gelecek yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluk dileriz...”

2020 YKS AYT SAYISAL ŞAMPİYONU PROF. DR.FUAT SEZGİN FEN LİSESİNDE

2020 YKS sonuçlarına göre İlk 600'de 5 Derece, ilk 2 Binde 9 Derece, ilk 5 Binde 21 Derece, ilk 10 Binde 36 Derece ve ilk 20 binde 61 derece elde edildi."

OKUL MÜDÜRLÜĞÜNDE YÖNETİCİ EKSİKLİĞİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan ilçemiz tek fen lisesi olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi'nde yönetici krizi bir türlü son bulmuyor. Geçmiş dönemlerde iki okul müdürü de görevlerinden alınırken ve haklarını aramak üzere yargıya başvururken, şu anda görevlendirilen Sadık Öztürk'ün ataması henüz yapılmadı.

Okulun iki müdür yardımcısı da görevlerinden ayrılarak öğretmenliğe döndü.

Okulun yönetim ayağındaki eksiklik ve sorunlar, burada görev yapan öğretmenleri zor duruma düşürüyor, okulun işleyişini aksatıyor ve öğrencilerin başarısını olumsuz etkiliyor.

Öğretmenler de veliler de bu sorunun bir türlü çözülememesinden şikayetçi.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP