Fen İşleri’ne oybirliği ile revizyon

Fen İşleri’ne oybirliği ile revizyon

8.02.2021 11:03:59

Silivri Belediye Başkanlığı Fen İşleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Esasları Yönetmeliği'nin revizyon kararı oybirliği ile alındı.

Hacer Yıldırım, Şükriye Akkaya Karakuş, Fevzi Aslan ve Gökhan Yonat'ın yer aldığı Sultan Aşkın'ın Başkanı olduğu Hukuk Komisyonunun revizyon talebine ilişkin görüşü şöyle: “Bahse konu Fen İşleri müdürlüğü çalışma yönetmeliği, müdürlük vazifelerinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi maksadıyla 3. Madde'nin 6.fıkrası çıkarılmıştır.
Ayrıca, Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olan Elektrik işleri birimi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlanmış olup, Müdürlüğümüze bağlı olan Sivil Savunma Birimi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlanmıştır.
İhaleli işler birimi, Alt yapı koordinasyon işleri, Sivil Savunma birimi, Harita birimi, 1.Bölge amirliği (Gümüşyaka merkez), 2. Bölge Amirliği (Selimpaşa merkez) kaldırılarak; hizmetin daha etkin sunulması ve iletişim zafiyetini en aza indirme noktasında; mevcut birimlerin iş/işlem dağılımı göz önünde bulundurularak organize olunması amaçlanmaktadır. Bu bağlamda; Harita Birimi ve İhaleli İşler Biriminin İdari İşler Birimi Çatısı altında toplanması, 1. Bölge ve 2.Bölge Birim sorumluluğu ve altyapı sorumluluğu Yol İşleri Birimi Çatısı altında toplanması, Üst yapı işlerini koordine etmek amacıyla yeni bir üst yapı birimi oluşturulması, önceki yönetmeliğimizde Fen İşleri Müdürlüğü çatısı altında 8 ayrı birim olarak koordine edilen iş/ işlemler 3 ayrı grup haline dönüştürülerek, Müdürlüğümüze yeni dahil olan elektrik biriminin de eklenmesi ile 4 ayrı birim altında toplanmasını sağlayan revize yönetim şeması oluşturulmuştur.
Fen İşleri Müdürlüğü çalışma Yönetmeliğinin revize edilmesi komisyonumuz tarafından oy birliği ile uygun bulunmuştur.” Karar meclisten oybirliği ile geçti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP