Fatih’te yeni trafik düzenine dikkat

Fatih’te yeni trafik düzenine dikkat

19.08.2017 09:57:15

Piri Mehmet Paşa Mahalle Muhtarı Serhat Ateş, Fatih Mahallesi, Tavanlı Çeşme Sokak ve Fatih Cami Sokak güzergâhlarını kullanan sürücüleri bölgedeki yeni trafik tabelalarına dikkat etmek konusunda uyardı.

Piri Mehmet Paşa Muhtarı Serhat Ateş, Silivri Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi, Tavanlı Çeşme Sokak ve Fatih Cami Sokak'ta yapılan yeni düzenlemelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinin getirdiği yeni trafik düzenine sürücülerin uymadığına işaret ederek yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.
Yılların verdiği alışkanlıkla yasak olmasına karşın Tavanlı Çeşme Sokak'ta olduğu gibi Fatih Cami Sokak'ın üst kısmından da sürücülerin girişleri devam ediyor. Ateş, sürücülerin tabelalara dikkat etmeden yıllardır kullanma alışkanlıkları olan güzergahlardan gitmeye devam ettiğini ancak bunun tartışmalara yol açtığı gibi tehlike de arz ettiğini belirtti. Ateş, bölge güzergahını kullanan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarırken, trafik tabelalarına da riayet etmeye devam etti.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP