Evde kal Silivri

Evde kal Silivri

28.11.2020 21:50:50

Kovid 19'un üçüncü zirvesini yaşarken tedbirler konusunda tüm sorumluluğu yetkili mercilere ve tedavide sağlık çalışanlarına bırakma şansımız tükendi. Bundan sonra herkes kendi önlem ve kurallara riayetini sıkı sıkıya hayata geçirmek zorunda. Gitmekte mecbur olduğunuz bir işiniz yoksa evde kalın, evden işlerinizi yürütebiliyorsanız bu yönteme başvurun. Ve illa dışarı çıkmak durumundaysanız maske, mesafe ve temizlik önlemlerinizi en üst seviyeye çıkartın. Normal hayatımıza dönebilmek için herkes üzerine düşeni yapsın!

Dünya ve ülkemizde uzmanların ‘üçüncü zirve' diye tanımladığı Kovid 19 vakalarındaki artış ile mücadelede en etkin önlem ‘Evde kalmak' kuşkusuz. Bunu yapabilenler bir an önce eski sağlıklı hayat akışımıza dönebilmemiz için uygulasın, çalışmak zorunda olanlar ise ‘maske', ‘mesafe' ve ‘temizlik' önlemlerini en üst seviyeye taşısın.

Silivri artık risk konusunda İstanbul'un merkezi ilçeleri ile başa baş bir konum seyrederken, salgının kayıpları da her geçen gün artıyor.

Yetkililer ve sağlık çalışanlarına sorumluluğu bırakarak geçirdiğimiz bu sağlık felaketini atlatma şansımız olmadığı açık. Bunun için herkes kendi önlemlerini hayata geçirerek, sıkı sıkıya uygulamak mecburiyetinde. Sağlığınız, hayatınız ve sevenleriniz için önlemlere uyun.

YORUM YAP