Esnafın Başkanından alkışlanacak hareket

Esnafın Başkanından alkışlanacak hareket

26.08.2019 10:04:13

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, göreve geldiği günden bu yana odanın tüm kurumsal ihtiyaçlarını yerel esnaftan karşıladıklarını ifade ederek, kampanya ve buna yönelik duyarlılık gösteren herkese üyeleri adına teşekkür etti.

Nuray Koçer, Silivri Belediyesi öncülüğünde başlatılan “Silivri yerel esnafına sahip çık” kampanyasının gereğini 2014 yılında Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildiği tarihten bu yana yerine getirdiklerini belirtti.
Koçer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana en uzak mahallelerimizden başlayarak sırasıyla odamızın tüm ihtiyaçları kendi esnafımızdan karşılanmakta. Bu uygulamayı kurumsal olarak göreve geldiğimiz günden beri uyguluyoruz. Esnaflarımızın bu kentin can damarı olduğu bilinci ile onları desteklemek adına her daim elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
Silivri Belediyesi öncülüğünde daha kapsamlı bir duyarlılık ile başlatılan “Silivri yerel esnafına sahip çık, alışverişini ondan yap” kampanyasına katıldıklarını belirten Koçer bu hassasiyet için Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve dikkate alan tüm Silivrililere teşekkür etti.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ekonomik açıdan herkesin zor zamanlardan geçtiğini belirtirken, daha çok hoşgörü ve dayanışma ile sıkıntıların daha kolay atlatılacağını ifade etti.

YORUM YAP