Eren’den Silivri Milli Eğitim Müdürlüğüne “Bu karardan dönün” çağrısı

Eren’den Silivri Milli Eğitim Müdürlüğüne “Bu karardan dönün” çağrısı

8.09.2021 15:37:31

Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Eren, Alipaşa, Fener ve Kurfallı Köylerinde yaşanan taşımalı eğitim uygulaması sorununu paylaşarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hatalı kararından dönmesini talep etti.

Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Eren, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Alipaşa, Fener ve Kurfallı Köylerinde taşımalı eğitim uygulamasının durdurulduğunu paylaşarak, sorunun bir an evvel çözülmesi ile ilgili talebini şöyle iletti. “Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Alipaşa Fener ve Kurfallı Köylerimizdeki Taşımalı Eğitim Uygulamasından, Milli Eğitimdeki memurlarınızın keyfi uygulamaları sebebi ile maalesef durdurulmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu kararından ivedi bir şekilde dönmek zorundadır.

Onların bu yaptıkları hatadan dönmelerini sağlamak yada bu işi düzeltecek yeni memur görevlendirmesi yapmanız gerekmektedir.

Bir memur koskoca devletimizi ve yönettiğiniz kurumunuzu bu şekilde zora düşüremez. Kendi yaptığı hatayı muhtar dilekçe vermedi diye çeviremez.

Memurun, diğer köylerde olmamasına rağmen bizlerden, öğrenciler için Fakir Kâğıdı getirin lafı üzerine Kurfallı Muhtarımız “ya 15 öğrenci var 10'nu fakir diğer 5'ini devletimiz arabaya almayacak mı” sorusuna, alaycı tavır ile “onlar kendi gelsin” diyemezler.

Yada orada görev yapmamaları gerekir !!!

Gariban çocukların, ailelerin hakkını kimseye yedirtmeyiz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Diğer köylerde nasıl oluyorsa bizde de öyle olsun istiyoruz.

Neden mi sosyal medya, çünkü memurlar laftan anlamıyorlar. Vatandaşlara devletimizi ve biz muhtarları suçluyorlar. Hatanızdan dönerseniz, yine buradan hatanın düzeltildiğini paylaşırız.”

YORUM YAP