Erdoğan ve Yıldırım’ın selamlarını ilettiler

Erdoğan ve Yıldırım’ın selamlarını ilettiler

10.06.2019 15:29:04

AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Rıfat Kutlu, Yeni Mahallede esnaf ve dernek ziyaretleri, Selimpaşa Devlet Hastanesinde hasta ve kurum ziyaretleri yaprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın bayram tebriklerini ilettiler.

Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivrililere Binali Yıldırım'ın selamlarını iletti, destek istedi. AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Rıfat kutlu, teşkilat mensupları ile birlikte, İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım için sahaya indi.
Kutlu ve beraberindekiler ziyaret ettikleri noktalarda vatandaşlara Binali Yıldırım'ın selamını ileterek, Yıldırım ile İstanbul'un daha da güzel olacağını anlattı, 23 Haziran ile ilgili destek taleplerini aktardılar. Gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin Kutlu şu paylaşımda bulundu; “İBB Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın selamlarını ilettik, Bayramlarını kutladık. Proje, hizmet ve gönül adamı Binali Yıldırım ile birlikte İstanbul'un daha güzel olacağını anlattık, vatandaşlarımızın görüşlerini dinledik. 23 Haziran seçimlerinin ülkemiz, İstanbul ve Silivri için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP