“Erdoğan’a FETÖ’ye hizmet madalyası verilsin”

“Erdoğan’a FETÖ’ye hizmet madalyası verilsin”

15.04.2017 11:18:12

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gazilik unvanı verileceği yolunda duyum aldığını belirten Muharrem İnce, ağır bir göndermede bulundu: “Sana önce FETÖ'ye hizmetlerinden dolayı bir madalya versinler. Sonra illa gazilik beratı istiyorsan, savaş kazanmadığına göre, beygirden düştüğün için gazilik verebiliriz.” 

Silivri'deki Hayır mitinginde Meclis'in daha önce sadece Mustafa Kemal Atatürk'e verdiği gazilik unvanının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da tevdi edilmesi için harekete geçtiğini açıklayan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den sert bir eleştiri daha…

“BEYGİRDEN DÜŞTÜĞÜN İÇİN GAZİLİK VEREBİLİRİZ”
İnce, “Şimdi bir tartışma var mecliste, Atatürk'ün gazilik ünvanını istiyormuş. Milletvekiliyim, benim oy hakkım var, şartlarımı açıklayayım o zaman. Atatürk gazilik ünvanını Sakarya Meydan Muharebesi'nden sonra aldı. Sen böyle bir Meydan Muharebesi kazanmadın ama FETÖ'ye hizmetlerimden dolayı madalya istiyorum diyorsan olur veririz onu! FETÖ'nün 17 üniversitesini kuran sensin. Parsel parsel satan sensin. Ne istediler de vermedik diyen sensin. Rabbim beni affetsin diyen sensin. Milletim beni affetsin diyen sensin. Sana önce FETÖ'ye hizmetlerinden dolayı bir madalya versinler. Sonra illa gazilik beratı istiyorsan, savaş kazanmadığına göre, beygirden düştüğün için gazilik verebiliriz.” diye konuştu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP