Erdal İşkar takımla birlikte sahaya indi

Erdal İşkar takımla birlikte sahaya indi

20.02.2023 16:41:05

TFF Bölgesel Amatör Lig 13. Grupta lider olan Silivrispor'da yeni teknik patron Erdal İşkar tesislerde takımla tanışmanın ardından ayağını tozu ile ilk idmanına çıktı.

DSC_6919

Grubunda önemli bir maça çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da yeni teknik adam Erdal İşkar takımının başında idmanına çıktı. Kulüp Başkanı Akgün Duru İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda yapılan idmanı yakından takip ederken takımın bir hava yakaladığını da belirtti.

DSC_6928

Takım kaptanları Yunus Yaşar, Oğuz Yavuz ve Fatih Yorulmaz ile ayrı bir toplantı da yapan Erdal İşkar; “Bu camia çok başarılar yakalamış ve çok daha iyilerini hak eden büyük bir camiadır. Beklentilerin farkındayım ve bu beklentilere cevap verebilmek için tüm kadro ile birlikte bir bütün halinde el birliğiyle çalışarak sonuca ulaşabileceğimizin de bilinmesi gerekir. Amacımız önce takım havasını yakalamak sonrasında da maçlara mental olarak hazırlanmak olacaktır” dedi.

İŞKAR TAKIMLA TANIŞTI

DSC_6918
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Silivrispor'da bugün yapılacak olan antrenman öncesi yeni teknik direktör Erdal İşkar futbolcularla toplantı yaparak tanıştı.

DSC_6916

Kulüp başkanı Akgün Duru'nun da hazır bulunduğu toplantıda oyuncular can kulağıyla yeni teknik patronlarını dinledi. İşkar oyunculardan istek ve beklentilerini anlattı.
ENGİN AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Aklın payı
Sonraki » Süt ve süt ürünleri alınacak

YORUM YAP