Enver Şen, İlk beşin dışında kalmayacağız

Enver Şen, İlk beşin dışında kalmayacağız

11.01.2021 09:12:40

TFF 3. Lig 2. Grupta ilk beş hatta zirve hesapları yapan Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor'da başarılı Teknik adam Enver Şen, ilk devrenin kendileri açısından zorda olsa iyi geçtiğini söyledi.

Sezona iyi başlayamamalarının eksiklerin çokluğundan kaynaklandığını söyleyen Teknik Direktör Enver Şen, istedikleri oyuncuları kadrolarına geç kattıkları için bu sıkıntıları yaşadıklarını söyledi. İlerleyen haftalarda takım olarak iyi neticeler almaya başladıklarını söyleyen deneyimli isim Enver Şen, ilk devreyi ilk beşte kapayamadıkları için üzülmediklerini bunu ikinci devrede telafi edeceklerine inandıklarını söyledi. Teknik Direktör Enver Şen, ilk devrenin kısa bir değerlendirmesini yaparak ikinci devre için de neler yapılabiliri anlattı.

SEZONA İYİ BAŞLAYAMADIK

2020-2021 Futbol Sezonuna Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor olarak biraz sıkıntılı başlamıştık. İstediğimiz transferleri geç yaptık. Onun akabinde transferin son gününde aramıza katılan arkadaşlar oldu. Geçen yılki kadromuzdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Transferin son gününde aldığımız arkadaşların antrenman eksikleri, sezona iyi hazırlanamamaları ligin ilk haftalarında bize sıkıntı yarattı. Bu oyuncular hem takıma uyum sürecini hem de antrenman olarak hazırlıklarını lig maçları oynanırken yapmak zorunda kaldı. Bunun sonucunda ilk beş hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Ama takımımız beşinci haftadan itibaren yükselişe geçerek puanları toplamaya başladı. Pandemiden, sakatlıklardan ve kart cezalılarından dolayı bazen kadro oluşturmakta eksiklerimizden dolayı çok zorluklar çektik. Buna rağmen onların yerine şans verdiğimiz arkadaşlar bu şanslarını iyi değerlendirerek bize fayda sağladılar. Bu katkılar takımın sıralamadaki yerini de artık değiştirmeye başlamıştı. Bu birliktelik ve iyi neticeler oyuncu eksiklerimize rağmen takım ruhu ile gelmeye başladı. Sürekli Play-Off yarışının içinde yer aldık ilk devrenin sonuna kadar. Bu maçlarda galip durumdayken son dakikalarda hatta son saniyelerde yediğimiz beraberlik ve ya mağlubiyet golleri 7 puanımızın kayıp olmasına sebep oldu. Ligin ilk devresini 22 puanda tamamladık fakat bu puan 29 olup ilk dördün içerisinde çok rahat bir şekilde olabilirdik.  Yine de ilk yarıyı Play-Off grubunun içerisinde olmasa da Play-Off'a yakın bir yerde tamamladık. İkinci yarıya hem yapacağımız nokta transferler hem de iyi bir hazırlık süreci ile ligin ikinci devresine çok daha iyi başlayıp sonunu da iyi getireceğimize inanıyorum. İkinci yarıda takımımızın hedefi en kötü Play-Off oynamak. Bu hedefin içerisinde olmak ve bu uğurda mücadele etmek için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret göstereceğiz. Devre arasını doğru değerlendirirsek neden lig sonunda 2. Lig gelmesin ki. Bunu başarmak için tüm Büyükçekmece ve bölge halkının bizimle birlikte olmasını bekliyoruz. Verecekleri destekle bizlere itici güç sağlayacaklardır. Bu desteğin karşılığını da biz ekip olarak onlara geri başarılı neticelerle vermeye hazır olacağımızı da buradan söyleyebilirim. Oyuncu kardeşlerime, teknik ekip arkadaşlarıma, tesis personelimize ve tüm tesis çalışanlarımıza hatta kalbi Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor için atan herkese buradan sevgilerimi iletiyorum. Ligin ikinci devresinde çok daha kaliteli bir takım olarak yola çıkıp bizlere gösterilen ilgi ve alakanın karılığını da en kötü Play-Off oynayarak onlara vermeyi kendi üzerimizde borç biliyoruz” dedi.

YORUM YAP