En iyi börekler ödüllendirildi

En iyi börekler ödüllendirildi

31.05.2017 10:04:45

Hava muhalefeti nedeniyle Ortaköy Börek Festivali'nde ödülleri verilemeyen Börek Yarışması'nda derece alan yarışmacılara Başkan Işıklar ödüllerini teslim etti.

Hava muhalefeti sebebi ile 8. Ortaköy Börek Festivalinde derece alan yarışmacılara verilemeyen ödülleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın makamında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Emeklerinden ve katkılarından dolayı yarışmacılara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Işıklar: “Geçmişimizi korursak, bu hoşgörüyü ve barışı bütün ilçemize ve geleceğe yansıtırız. Börek bu kültürün yaşatılması konusunda gösterdiğimiz çabanın sadece bir tanesi. Hepinize buna katkı verdiğinizi için teşekkür ediyorum” dedi.

EN İYİ BÖREĞİ BAHAR TAŞHAN YAPTI
Şefika Günyel, Ayvaz Akbacak, Esat Özata ve Oğuz Özyaral gibi ekranlardan tanıdığımız ünlü şeflerin yer aldığı jüri, birbirinden lezzetli yüzlerce elde açma böreğin tadına bakarak, en iyi böreği seçti. Yarışmada 1. Bahar Taşhan 1000 TL'lik, 2. Gülden Beyaz 500 TL'lik, 3. Mualla Kurt ise 250 TL'lik hediye çekini Başkan Işıklar'ın elinden aldı.

Haber Merkezi

YORUM YAP