En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

21.04.2018 11:28:38

2017 yılında Silivri İlçe Halk Kütüphanesinde En Çok Kitap okuyup Çocuk-Genç Kategorisinde dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ödüllendirildi.

Silivri İlçe Halk Kütüphanesi tarafından 2017 yılında En Çok Kitap Okuyanlar belirlendi. Bunların arasında Çocuk-Genç Kategorisinde yer alan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ödüllendirildi. 18 Nisan 2018 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, dereceye giren öğrenci ve okul yöneticilerini makamında ağırladı.
Çocuk Kategorisinde birinci olan Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Ahmethan Şimşek, ikinci olan Nurullah Baldöktü İlkokulu öğrencisi İbrahim Şimşek ve üçüncü olan Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esra Aytaç, Gençler Kategorisinde birinci olan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Şulenur Kocakaya, ikinci olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Sude Yaren Öztürk ve üçüncü olan Silivri Anadolu Lisesi öğrencisi Yusuf Güleoğlu, okul yöneticileriyle birlikte İlçe Müdürünün konuğu oldu. Ahmet Ay, kitap okumanın önemine değindi ve okuma alışkanlıklarını sürdürmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Ay, öğrencileri tebrik ederek hediyelerini sundu.

Haber Merkezi

YORUM YAP