Emniyete destek yağmuru

Emniyete destek yağmuru

14.12.2016 11:35:10

Emniyet Teşkilatı, Cumartesi günü Türkiye'nin ciğerini yakan hainlerin saldırısından sonra yaralarını sararken siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından destek çağ gibi yağıyor.

Cumartesi günü Beşiktaş'ta gerçekleşen ve Türkiye'yi yasa boğan Çevik Kuvvet'i hedef alan, sivillerimizin de hayatını kaybettiği hain terör saldırısından sonra Emniyet Müdürlüklerine ülke çapında destek ile taziye ziyaretleri devam ediyor. Silivri Emniyet Müdürü Hakan Er ve emniyet mensuplar da günlerdir bu toplumsal dayanışma örneklerine evsahipliği yapıyor.

 

GÖÇENGİL: OCAK SÖNDÜRENLER, LAYIK OLDUĞU CEZANIN EN ŞİDDETLİYİSLE KARŞILAŞACAK

CHP Kadın ve Gençlik Kolları ile Emniyet Müdürü Hakan Er ve Emniyet çalışanlarına taziye dileklerini ileten CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Beşiktaş'ta hain teröristlerce düzenlenen saldırıda yitirdiğimiz emniyet mensubu kardeşlerimizin acısını paylaşmak ve başsağlığı dilemek üzere Silivri İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Er'i ve Emniyet Teşkilatı mensuplarımızı ziyaret ettik. Bu vatanın evlatlarına kast edenler, ocaklar söndürenler, terörü kendi kirli emellerine alet edenler er ya da geç layık olduğu cezanın en şiddetlisiyle karşılaşacak. Yitirdiğimiz canlarımıza, şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyoruz.”

 

TÜRKYILMAZ: TERÖRÜ SONLANDIRMAK, BESLENDİĞİ KAYNAKLARI YOK EDEREK GERÇEKLEŞİR

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz da yönetim kurulu üyeleri ile Emniyet Müdürü Hakan Er'i ziyaret ederek nezdinde tüm Emniyet güçlerine taziye, geçmiş olsun ve destek mesajlarını iletti. Türkyılmaz, ziyaretin ardından “Bilinmesi gereken bir şey vardır ki Türk milleti, acıyı her zaman yaşar ama hiçbir zaman korkuyu yaşamaz. Türk milleti doğduğundan beri, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Vatan sana canım feda' demiştir. Onun için Türk milletine diz çöktürmek isteyen, korku oluşturmak isteyen hiçbir güç başarılı olamayacaktır. Tek korkumuz ve tereddüdümüz milletimizin sabrının taşmasındandır. Eğer devletimiz bu işi bir an evvel çözmezse, milletimizin sabrı taşar. Çocukların yetim kalmasına dayanacak yürek kalmadı. Bu acılar dinsin, bitsin diye milliyetçi, ülkücü camia, hükümetine ve devletine, terörü sonlandırma adına sonsuz destek vermektedir. Bugün milletimizin bütün mensupları, devletiyle bir bütün olmuştur. Bu terörü lanetlerken de bitmesi adına lanetlemektedir. Terörü sonlandırmak onların beslendiği kaynakları yok ederek gerçekleşir. Siyasi olarak, parti olarak veya iş dünyası olarak bu teröristlere hiçbir şekilde yaşama alanı tanımamak lazım. Çünkü gecenin zifiri karanlığında her şeyden habersiz, tamamen çoluk çocuğunun nafakası için burada nöbette olan polislerimiz şehit ediliyor" açıklamasında bulundu.

 

AVUKATLAR DA DESTEK İÇİN EMNİYETTEYDİ

Hafta başında aralarında Sultan Aşkın, Süleyman Yalçıntaş, Ramazan Işıklar, Zeliha Atak Bozkurt, Hazime Yıldırım, Sibel Kılıç, Demirali Çetingöz ve Emrah Maşalacı'nın da bulunduğu Silivrili avukatlar da destek için Emniyet Müdürü Hakan Er'i ziyaret edenler arasındaydı. Taziyelerini, geçmiş olsun dilekleri ile Emniyetin yanında olduklarını ifade ettiler.

Haber Merkezi

YORUM YAP