Emir Ege’yi hayata bağlayacak ilik aranıyor

Emir Ege’yi hayata bağlayacak ilik aranıyor

5.05.2017 10:08:46

Yiğit ve Sevgi Alaydın çiftinin ikinci ve en küçük çocuğu olan Emir Ege'nin hayata tutunabilmesi için sizlere ihtiyacı var. 

Ankara'da yaşayan Sevgi ve Yiğit Alaydın çiftinin oğlu Emir Ege'nin acilen nakil olması gerekli ancak uygun verici bulunamadı. Emir Ege henüz 7 aylıkken hastalandı. Kusma, ateş gibi rahatsızlıkların baş gösterdiği minik Emir Ege'nin hastalığı devam edince ailesi hemen hastaneye götürdü. Yapılan bir dizi testin ardından Emir Ege'ye halk dilinde doğuştan bağışıklık sistemi yok olarak bilinen ağır kombine immum yetmezliği teşhisi kondu. 2 Şubat 2017'de hastaneye yatırılan Emir Ege'nin o günden beri tedavisine devam ediliyor. Minik Emir Ege'nin hayata bağlanması için tek çözüm uygun ilik donörü bulmak.

KIZILAY KAN BAĞIŞI NOKTALARINDA KAN VEREBİLİRSİNİZ
Uygun ilik bulunması amacıyla sosyal medya üzerinden başlatılan kök hücre kampanyası için yapmanız gereken Kızılay Kan Bağışı noktalarına gitmek. Sizlerin 5 dakikası Minik Ege ve onun gibi ilik nakli bekleyen diğer hastalar için kocaman bir hayat demek. Kampanyaya katılan kişilerin sayısının artması, ilik nakli bekleyen tüm hastalar için bir umut oluşturuyor. Minik Ege'nin ikinci hayatını hediye edecek olan belki de sizsiniz.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP