“El Sanatları Perisi” sergisi açıldı

“El Sanatları Perisi” sergisi açıldı

03.06.2014 10:46:20


El Sanatları hocası olan Firdevs Kesen, üç aylık kısa bir sürede hazırladığı ürünleri ilk kişisel sergisinde sundu. Dün Silivri Belediyesi Nikah ve Sergi Salonu’nda yapılan açılışa birçok davetlinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Eğitim Hizmetlerini Geliştirme ve Güçlendirme Derneği Mehmet Gülcan Şirin katılanlar arasındaydı.

Celaliye, Büyük Çekmece ve Silivri’de Kültür Merkezi kursiyerlerine olmak üzere toplam on yıldır El Sanatları dersi veren Firdevs Kesen, kendi ürünlerini bu sergide sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergide Ahşap Rölef, Kumaş Boyama, Hat Sanatı, Folyo Çalışması, Polyester Seramik, Alçı Seramik gibi birçok eserin yer alıyor.

Yaratıcı fikirlerini muhteşem eserlere dönüştüren Firdevs Kesen’in sergisi, ziyaretçilerden de tam not alıyor. "El Sanatları Perisi” sergisi 1 Haziran 2014 Pazar gününe kadar açık kalacak.

Renginar M.SALİ


YORUM YAP