El ele verip bir dersliği baştan yenilediler

El ele verip bir dersliği baştan yenilediler

4.08.2020 09:14:00

Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Betül Dokuzoğlu, ailesi ve dostlarıyla birlikte “ Her şey çocuklar için” diyerek el ele verip bir dersliği baştan yeniledi.  

Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Betül Dokuzoğlu, eşi Arif Dokuzoğlu ve dostlarıyla birlikte dersliğini baştan yenileyerek 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesi öğrencilerine hoş bir sürpriz hazırladı.

Dokuzoğlu ailesi, dostları Sibel Hayta Korgan, Serhat Korgan, Yaşar Öneyli, Fatoş Öneyli, Ergin Perçin ve Hasan Yuca ile birlikte, kendi el emekleriyle okulda atıl haldeki tüm malzemeleri değerlendirerek yepyeni bir derslik yarattılar.

Çift kişilik atıl sıralar kesip kaynak zımpara ve vernik ile tek kişilik sıra haline getirildi. Dolap ve panolar yenilendi. Duvarlar ve petekler boyandı. Ses Sistemi tamir edildi. Dersliğin eski halinden eser kalmadı.

Betül Dokuzoğlu ve arkadaşlarının üç haftalık gece gündüz süren emeği sonucunda sınıf modern ve yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

DOKUZOĞLU: HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN DEDİK VE EL ELE VERDİK

Okul idaresinin de takdirini toplayan Betül Dokuzoğlu, “Her şey çocuklar için dedik ve ele ele verdik. Eşim Arif Dokuzoğlu,  dostlarımız Sibel Hayta Korgan, Serhat Korgan, Yaşar Öneyli, Fatoş Öneyli, Ergin Perçin, Hasan Yuca'ya emekleri için çok teşekkür ediyorum.”

Renginar SALİ

 

YORUM YAP