Eğitim Uzmanı Koray Varol, Silivrili öğrencilerle buluştu

Eğitim Uzmanı Koray Varol, Silivrili öğrencilerle buluştu

6.01.2018 10:26:57

Okul Başarısı Geliştirme Uzmanı ve Eğitimci Koray Varol, ilçemiz öğrencilerine Başarı, Özgüven ve Yeni Sınav Sistemi konulu seminer verdi.

İlçemiz eğitim gönüllülerinden Ozan Kırtasiye sahibi Serkan Ataç'ın katkılarıyla Okullarda Yeni Sınav Sistemi, Özgüven ve Başarı konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak Koray Varol Akademi kurucusu, Okul Başarısı Geliştirme Uzmanı ve Eğitimci Koray Varol katıldı. Koray Varol Akademi olarak eğitime ve bireye destek modelleri sunan, verimli bir eğitim sürecini amaçlayan, farklı zihin ve öğrenme yapılarına uygun eğitim bilimlerini esas alan yayınlara hayat verildiği bilinmekte. Akademinin kurucusu Koray Varol, 3 Ocak 2018 tarihinde ilçemiz Silivri Ortaokulu, Çağrıbey Ortaokulu, İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Odak Okulları öğrencileriyle bir araya gelerek onlara başarı potansiyellerini hayata nasıl geçirecekleri, özgüvenlerini geliştirebilecekleri, kazanım odaklı olabileceklerini, sınav motivasyonlarını nasıl üst seviyede tutabileceklerini anlattı. Bunların yanı sıra liselere giriş sınavı hakkında bilgi veren Varol, soruları da yanıtladı.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, eğitim uzmanı Koray Varol'un öğrencilerimizle buluşmasına vesile olan Serkan Ataç'a ve değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşan Koray Varol'a öğrenciler adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP