Ebru eserleri görücüye çıktı

Ebru eserleri görücüye çıktı

26.05.2016 12:29:09

Ebru Sanatı'na büyük önem veren Değirmenköy Atatürk Ortaokulu, öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini de geliştirmeyi sürdürüyor. Okul Müdürü Mehmet Şenel, sanata ilgisi olan öğrencileri keşfederek eserlerini daha sağlıklı ve rahat bir ortamda yaratmalarını sağlamak amacıyla kurduğu Görsel Sanatlar Atölyesi, her geçen yıl daha dolup taşıyor. Genç yetenekler, burada tekniği öğrenerek, dünyalarını renklerle ifade ediyor ve hayallerini gerçekleştiriyor.
Öğrencilerin, Şenay Pehlivan'ın öğretmenliğinde hazırladıkları Ebru Sanatı eserlerinin yer aldığı sergi dün açıldı. Değirmenköy Atatürk Oratokulu'nu bu mutlu gününde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin de yalnız bırakmadı. Karipçin'in yanı sıra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu, Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Akbıyık, Değirmenköy İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sevgin ve veliler de sergi açılışına katılanlar arasındaydı.
Birbirinden güzel Ebru eserleri tek tek incelendi. Öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin, okulun Görsel Sanatlar Atölyesi'ne malzeme desteği sözü verdi. Karipçin, öğrenci ve öğretmenlerine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP