Düşmez; “Oynanmadan formül bulacağız”

Düşmez; “Oynanmadan formül bulacağız”

4.07.2020 11:17:44

TFF Başkan Vekili, Amatör Kurul Başkanı ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'den flaş açıklamalar geldi. Düşmez, Federasyon olarak henüz resmi bir açıklama yapmadıklarını, kulüplerden sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemeleri gerektiğini söyledi.

 

TASK Başkanı Ali Düşmez “ Şu anda alınan bir karar yok. Çalışıyoruz. Başkan ne zaman bizi toplarsa elimizde bilgiler var. Şu an oynamama kararı aldık. Alınan kararı da şu an için değişecek gibi görmüyorum. Oynanmadan formül bulacağız” dedi.

 

“KİMSE KONUŞULANLARA İNANMASIN”

Bölgesel Amatör Lig ve SAL Klasman Ligleriyle ilgili olarak da konuşan Düşmez “Amatörlerle ilgili tanzimi yaptık. Resmi açıklamada yapılmadan kimse konuşulanlara inanmasın. Ben bir başkan olsam zaten kesinleşmeden bir açıklama yapmam.” Diye konuştu.

 

“SOSYAL MEDYAYA GÖRE BİR İNSAN, BİR ŞİRKET, BİR KURUM GELECEĞİNE YÖN VEREBİLİR Mİ?”

Nihat Özdemir'in açıklamalarından varsayıma giderek bazı takımların sosyal medyada kendilerini 3.Lige çıkmış gibi ilan etmelerinin de mantıklı olmadığını dile getiren Düşmez “Sosyal medyaya göre bir insan, bir şirket, bir kurum geleceğine yön verebilir mi? Nihat Özdemir'in açıklamalarından varsayım çıkararak ona göre iş yapamazsın. Resmi açıklama olmadan yapılan şeyleri mantıklı bulmuyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP