Duru, Silivrispor süreci hakkında açıklamada bulundu

Duru, Silivrispor süreci hakkında açıklamada bulundu

25.05.2016 11:01:44

Duru, genel kurul öncesi Silivrispor'da son durumu şöyle özetledi:

“Bir süredir Silivri gündemini çok ciddi bir şekilde meşgul eden Silivrispor yeni yönetim konusunu kendimce değerlendirip siz kıymetli basın mensupları aracılığıyla halkımızla paylaşmak istedim. Bilindiği gibi 5 Haziranda görev süresi bitecek olan Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Atun, gelecek dönemle ilgili adaylık düşünmediğini açıkladı ve doğal olarak camia yeni yönetimini oluşturma yönünde bir hareketlenme yaşadı. Bu süreçte Silivri dışından bir iş adamı kulüp başkanlığına aday olabileceğini açıklayıp bazı vaatlerde bulundu. Şu andaki yönetici arkadaşlarımızdan bir kısmı bu beyefendi ile birkaç ön görüşme yaptıktan sonra Belediye Başkanımız, meclis üyelerimiz, eski kulüp başkanlarımız ve taraftar temsilcimizle tanıştırılmak üzere bir toplantı tertip edildi. Ben de bu davet üzerine toplantıya katıldım. İstedim ki kulübe başkan adaylığında bulunan kişiyi kendimce tanıyıp gerektiğinde kulüp menfaatleri doğrultusunda fikir beyan edebileyim. 23.05.2016 saat 20:00'da başlayan toplantının içeriğini, Belediye Başkanımız ve katılımcı diğer arkadaşlarımın hoşgörüsüne sığınarak Silivri halkıyla paylaşmak istiyorum. Paylaşım nedenim ise maalesef bu konuyla ilgili çıkan ve gerçeği yansıtmayan bir takım iddialar. Bu toplantıda Silivrispor'un satıldığı, bu konuda pazarlıkların yapıldığı söylentileri bu açıklamamı zorunlu kıldı. Gerçek şu ki; bizler kulüp başkanlığına aday olan beyefendi ile tanıştık, kulübe neden talip olduğunu sorduk ve kırmızı çizgilerimizi kendisine ilettik. Neydi bu çizgilerimiz:

1) Yönetim çoğunluğu kesinlikle Silivri'de oturan ve herkesin bildiği yerel isimlerden oluşacak

2) Talip olan beyefendinin ödemeyi taahhüt ettiği tüm borçlar, Genel Kuruldan önce hatta bir iki gün içinde ilgili kurumlara ( 1.5 Milyon TL civarı) yatırılıp, makbuzlar kamuoyu ile paylaşılacak

3) İlgili şahıs, kulübe yaptığı tüm ödemeleri gelecekte kesinlikle geri istemeyecek ve kulübe bağış yapacak.

“SON SÖZÜ DELEGELER SÖYLEYECEK”

İşte Belediye Başkanımızın ve tüm katılımcıların ilgili toplantıda dile getirdikleri konular bunlardı. Tabi ki son söz bu kulübün gerçek sahibi delegeler tarafından Genel Kurulda söylenecektir.

“SÖYLEMLER EYLEMLERE DÖNÜŞMEDİĞİNDE KULÜP YİNE KENDİ İÇİNDEN YÖNETİCİLERİNİ SEÇECEKTİR”

Sonuç olarak Silivrispor asla sahipsiz değildir. Yönetime talip olan beyefendinin bu istekler doğrultusunda göstereceği samimiyet ve eylemler hepimiz için önemlidir. Söylemler eylemlere dönüşmediğinde, Belediye Başkanımızın da ilgili toplantıda söylediği gibi, kulüp altmış yıllık geleneğini sürdürerek yine kendi içinden yöneticilerini seçecektir. Kimsenin endişesi olmasın.

Kamuoyuna en derin saygılarımla.”

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Sektör yeni arayışlar içinde...

YORUM YAP