Duru: Bu maya bu göle çalınmaz!

Duru: Bu maya bu göle çalınmaz!

25.04.2018 09:58:54

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali'nin köşe yazısına istinaden Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yayınladı:

“Sevginar Sali'ye...
Benimle ilgili yazdığınız baştan sona suçlayıcı, baştan sona itham edici, hiçbir mesneti, dayanağı, kanıtı olmayan yazınızı okudum. İlkten çok sinirlenip sonra güldüm. Kendinize biçtiğiniz “Silivri'yi dizayn etme” misyonunu şahsım ve şu an başında olduğum kulübümle ilgili de gerçekleştirme girişiminde bulunmuşsunuz şuursuzca! Haddinizi bilin! Yerinizi bilin! Sınırlarınızı bilin! Siyasetle ilgili yönlendirmelerde bulunmak, kamuoyu yaratmak, insanları istediğiniz fikirlere alıştımak gibi meziyetlerinizi kulüp ile ilgili yapamazsınız! Bazı siyasi çevreler ve iş adamlarını çıkarınıza uygun kullanıp manipule edebilirsiniz! Bu konuda da başarılısınız hakkınızı vereyim ama benimle ilgili böyle bir algı yaratma operasyonuna girmek gibi bir haddiniz olamaz! Bu maya bu göle çalınmaz bilesiniz! Öncelikle siz kim oluyorsunuz ki elinizde herhangi bir delil olmadan beni azmettirici gibi gösterip Engin Akın'ın darpından beni suçlayarak kamuoyu yaratmaya kalkıyorsunuz? Siz kimsiniz ki beni zorbalıkla itham ediyorsunuz? Siz hangi hadle, hangi vasıfla, hangi pozisyonla yazınızın sonunda bir de Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a da ayar çekiyorsunuz benim başkanlığımla ilgili!
Sevginar hanım, siz Silivri'nin, Silivrili büyüklerimizin size gösterdiği saygı ve sevgiyi farklı anlamlandırmışsınız belli ki! “Kalem bende güç bende” sanarak istediğinize istediğinizi yaptırabileceğinize sizi o kadar inandırmışlar ki sınırlarınızı aşar hale gelmiş, şımarmışsınız! Endazeniz ciddi kaçmış! Rahmetli İlhan Uygun abimizin kurmuş olduğu dengeler ve ilişkilere borçlu olduğunuz konum ve kurumunuzu, çığırından çıkmış bir aymazlıkla zedeliyor; gazeteci kimliğinizi unutup, kişileri ve ilişkileri yönlendirmeye meraklı moderatörlüğe, kendi çıkarlarınıza uygun ilişkiler yaratmak adına uzlaştırıcı arabuluculuğa ve insanları istediği şekilde suçlayıp zan altında bırakan iftiracılığa soyunuyorsunuz. Bu kimliklerinizle bazılarının başını döndürüp “aman Sevginar'la ilişkileri iyi tutalım” ayarı vererek reklam gelirlerinizi arttırabilirsiniz ama yazınızda bahsettiğiniz gibi Silivri'nin çoğunluğu açısından bakılınca saygınlıkta dibi boylamış durumdasınız.
Neden mi? İnsan sürekli övdüğü birini bir anda nasıl eleştirmeye başlar? Birisiyle arası bozulduğunda o kişinin muhalifleriyle nasıl yakın ilişkiler kurup sosyal medyada onlarla resim paylaşma gayretine girer? Ve akabinde gazetedeki tüm reklam sayfaları bir anda değişir? Nasıl olur da İlişkiler düzelince hiçbir şey olmamış gibi eski methiyelere devam edebilir? Bu nasıl bir iki yüzlülüktür!!!
Sevginar hanım, kamuoyu, sizin finans kaynaklarınızdaki değişkenliğin o kadar farkında ki sizin kimle küs kimle barışık olduğunuzu hemen çözüyor farklı savunmalar yaptığınız yazılarınızdan!!! Rahmetli İlhan abimizin seviyeli ve dengeli yayın anlayışından eser kalmadı gazetenizde! Alenen, aldığınız reklam gelirlerine göre evrilen ve omurgası kalmayan bir kurum halindesiniz! Güzelim gazeteyi “parayla her şeyin yazılabileceği” itibarsız bir hale getiren siz hangi hadle benim saygınlığımı dilinize alabiliyorsunuz?
Elemanınızın darp edilmesine gösterdiğiniz hassasiyeti ve suçlayıcı tepkiyi zamanında askerimizin cenazesiyle terörist cenazesini aynı kefeye koyan dostlarınıza göstermeyen siz nasıl bir zorbalıktan bahsedebiliyorsunuz? İlişkilerinizin iyi olduğu insanları yersiz şişirip, sevmediklerinizi istediğiniz gibi yerden yere vurmayı adet haline getiren siz, hangi yüzle bana itibardan bahsedebiliyorsunuz!!!
Gelelim beni elinizde hiçbir delil olmadan azmettirmekle suçladığınız Engin Akın'ın darp konusuna. Sözü geçen elemanınızla sezon başından beri yıldızımız barışamadı. Bunun sebebi de kendisinin bizden aylık olarak istediği maaş ve meblağları kendisine vermeyi ret etmemizdir. Bizden istediklerini alamaması canını çok sıkmış olacak ki hiç profesyonelliğe sığmayacak şekilde hakkımızda yalan yanlış birçok yazıyı kaleme aldı bu süreçte Engin kardeşimiz. Ve yazılarından sonra da yaptığımız her konuşma tartışmaya dönüştü. Fakat siz yazınızda, Engin'le aramızda geçen bu tartışmalarımıza istinaden beni öyle saygısız ve seviyesizce suçladınız ki Engin'in darpından beni suçlu göstermeye cüret edebildiniz. Bunun hesabını mahkemede vereceksiniz! İnsanlarla ilgili istediğinizi istediğiniz gibi yazma şımarıklığını gösteremezsiniz! Siz gazetecisiniz! Hakim değilsiniz savcı değilsiniz! Suçlu olduğumdan yazdığınız kadar eminseniz, amacının kimlere hizmet etmek olduğu belli olmayan ve buram buram şov kokan bu saçmalığı yazmak yerine beni savcılığa şikayet ederdiniz benim size yapacağım gibi!
Size son bir tavsiye! Komik manevralarınız ve küçük oyunlarınızı bana ve kurumuma değil karşılıklı çıkar ilişkileri içinde olduğunuz, çok rahat kullandığınız ve kullanıldığınız finans kaynaklarınıza oynayın!!! Zira sadece onlarda prim yapabilirsiniz!”

Haber Merkezi

YORUM YAP