Dünya lezzetleri ayağınıza geldi Cafe Moon Restaurant

Dünya lezzetleri ayağınıza geldi Cafe Moon Restaurant

18.12.2015 18:21:17

Cafe Moon Restaurant, Ödüllü Şef Vedat Birtek'in işletmeciliğinde hafta sonu gerçekleştirilen açılışla Silivrililere hizmete açıldı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi Irmak Sokak, Anıl İş Merkezi, No: 18/A Silivri (E-5 Yanyol) adresinde kapılarını açan işletme dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor.

ZENGİN MENÜ
Zengin menü içeriği ise şöyle; Serpme, Clasik ve Expres Kahvaltılar, Sahanda Lezzetler adı altında yumurta çeşitleri, Omletler, Menemen Çeşitleri, Tost çeşitleri, Soğuk Sandviçler, Sıcak Sandviçler, Burgerler, Wrap's (dürümler), Krepler, Başlangıçlar, Salatalar, Makarnalar, Noodle, Pizza ve Pide Çeşitleri, Meksikan Lezzetler, Yöresel Lezzetler, Beyaz ve Kırmızı Etler, Sıcak İçecekler, Espressolu Kahveler, Bitki çayları, Meşrubatlar, Serinletici Lezzetler, Frappe, Frozen, Milk Shake, Kokteyller, Pastalar, Tatlılar, Waffle, Meyve Tabağı, Fondü, Kup Dondurma ve diğer dondurma çeşitleri tercihlerinizi oluşturabilecek seçenekler arasında.

ÖDÜLLÜ ŞEFİN İŞLETMECİLİĞİNDE SİLİVRİ YOLCULUĞU
25 yıllık baba lokantasında çekirdekten yetişen, 15 yıldır da profesyonel olarak mesleğin içerisinde olan ve dünya mutfağı alanında ödül alan Şef Vedat Birtek, dünya lezzetlerini Kadıköy'den sonra Silivri'ye de taşıdı. Cafe Moon Restaurant işletmecisi Ödüllü Şef Vedat Birtek gazetemize yaptığı özel açıklamada kendisini ve ekibini şöyle tanıttı: “Türkiye Aşçılar Federasyonuna bağlı dernek üyesiyim. 2012 Yılında katıldığım Antalya Kep Yarışması'nda derece aldım. Bu derneğimiz adına ilk dereceydi. Bir buçuk yıllık bir yurt dışı tecrübemiz oldu. Döndükten sonra kendi iş yerimizi açmak istedik. Yolculuğumuz böyle başladı.

“SİLİVRİLİLERİN DAMAK TADINA FARKLI LEZZETLER KATMAK İSTİYORUZ”
 Silivrililerin damak tadına farklı lezzetler katmak istiyoruz. Kazandığım tecrübeleri Silivri halkına sunmak istiyorum. Müşterilerimiz bizim misafirlerimiz. Yemek lezzetlerinin yanı sıra onlara gülen yüzümüz ve tecrübeli ekibimizin sıcak ilgisiyle keyifli anlar yaşatmak istiyoruz. Şimdilik sadece bir kez gelip tatmalarını istiyoruz.

“EKİBİMİZ TECRÜBELİ, İDDİALIYIZ”
Ekibimiz tecrübeli, müşterilerimizin damak tadını da onlara nasıl hitap edeceklerini de çok iyi biliyorlar. Bu konuda iddialıyız. Esnaf lokantasından uzak restaurant ve cafe konseptini tercih ettik. Tabi ki eksiklerimiz var. Tamam dediğimiz an, kaybettiğimiz andır. Daha da iyisini nasıl yapabiliriz, bunun peşindeyiz. Silivri'nin farklı yerlerinde şubeleşmeyi de düşünüyoruz. Kurumsal olarak daha ne yapabiliriz bunun için çaba gösteriyoruz.”
Haber:                                                      
Renginar SALİ

YORUM YAP