Diplomaların doğrulanmasında işbirliği

Diplomaların doğrulanmasında işbirliği

8.02.2017 09:42:35

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Noterler Birliği arasında imzalanacak protokol çerçevesinde noterler, öğrencilerin mezuniyet belgelerini çevrimiçi (online) sorgulamasını yaparak onaylayabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, Türkiye Noterler birliği yetkilileriyle bir araya gelerek öğrencilerin mezuniyet belgelerini çevrimiçi (online) sorgulamasını yaparak onaylayabilecekleri bir formül aradı. Ortak imzalanacak protokolle bu kolaylığı sağlamak adına görüş alışverişinde bulundular.
Daire Başkanı Mehmet Zeki Başyemenici başkanlığında, Açık Öğretim Lisesi Okul Müdürü Mustafa Sağır, Mesleki Açık Öğretim Lisesi Okul Müdürü Aydın Kuyumcu ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Müdür Başyardımcısı Erkan Demirtaşoğlu'ndan oluşan bir ekip görüş alışverişinde bulunmak üzere Türkiye Noterler Birliği Başkanı Sayın Yunus Tutar'ı makamında ziyaret etti. Y
apılan görüşmede iki kurum arasında imzalanacak protokolün içeriği, Bakanlığımızın WEB servislerin açılması ve iki kurum arasında kurulacak özel ağın yapısı konuları görüşüldü.
Haber Merkezi

YORUM YAP