Deprem sonrası Yılmaz’a teşkilat desteği

Deprem sonrası Yılmaz’a teşkilat desteği

1.10.2019 10:25:13

Silivri açıklarında yaşanan 5.8 şiddetindeki deprem ve ardından yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle ilçemize gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Silivri Belediye Başkanlığı ve  Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından sahilde vatandaşlarla bir araya gelerek ‘geçmiş olsun' dileklerini iletti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ile MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Silivri'de peş peşe meydana gelen artçı depremler sonrasında ilçemize gelerek bir dizi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi. 28 Eylül Cumartesi günü vakitlerinin büyük bölümünü Silivri'ye ayıran siyasiler ilk olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya geldi. Ardından Başkan Yılmaz ile birlikte İlçe Kaymakamı Ali Partal'ı makamında ziyaret ederek deprem sonrası yaşananlar üzerine istişarede bulundu, hasar tespit çalışmaları ve Silivri'nin depreme hazırlık durumu hakkında bilgi aldılar. Aksu ve Gür, protokol ziyaretlerinin ardından sahilde vatandaşlarımızla bir araya gelerek 'geçmiş olsun' temennilerinde bulundu.

PAZAR ESNAFINA HAYIRLI İŞLER DİLEDİLER
Sahilde oluşturulan Organik Köy Pazarı proje alanını da ziyaret eden İsmail Faruk Aksu ve Birol Gür, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP