Değirmenköy Lisesi, üniversite gezilerini sürdürüyor

Değirmenköy Lisesi, üniversite gezilerini sürdürüyor

11.04.2019 10:40:40

Değirmenköy İMKB Çor Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyaret etti.

Değirmenköy İMKB Çor Programlı Anadolu Lisesi, Trakya Üniversitesi ve Edirne Şehir gezisinin ardından bu ay da İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyaret etti. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Şefi Nalan Karakaya ve Rehber Öğretmeni Dağlı eşliğinde, çocuk gelişimi ve eğitimi, elektrik elektronik, bilişim teknolojileri ve Anadolu sınıflarından 48 kişilik 12. sınıf öğrencilerinin ile birlikte gerçekleştirilen gezi verimli geçti.
Öğrenciler, Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı Alper Türeli'nin hazırladığı Popüler Meslekler Semineri'ne katıldılar. Seminerin ardından Sağlık Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Gastronomi, Radyo Sinema TV, Üniversite Kütüphanesi, Cep Sinema gibi birim ve bölümleri gezerek üniversite imkânlarını birebir gözlemleme ve tanıma fırsatı buldular. Öğrencilerin gönüllü olarak seçilen bir kısmı da Gelişim Üniversitesi Radyo ve TV Programcılığı Bölümüne ait stüdyoda mikro öğretim yöntemiyle kısa bir canlandırma yaptılar.
Değirmenköy İMKB Çor Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Sevgin, üniversite gezilerinin, öğrencilerinin üniversite hayallerini pekiştirmesi, gelecek için vizyon oluşturması, çalışma azimlerini artırması bakımından önemli olduğunu belirterek gezide emeği geçen öğretmenlere ve geziye istekle katılan öğrencilere teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM YAP