Darp iddiasını yargı çözecek

Darp iddiasını yargı çözecek

22.02.2016 11:10:19

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem ilçe yöneticilerinden Zeynel Yıldız, Salı günü akşam saatlerinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından belediyede darp edildiği iddiasıyla Silivri Emniyetine başvurdu, şikâyetçi oldu ve davacı olacağını açıkladı.

YILDIZ “DARP EDİLDİM”, IŞIKLAR, “YALAN SÖYLÜYOR” DİYOR
“Belediyeye işimi yaptırmak için gittim. Daha sonra Işıklar'ın makamına giderek kendisiyle görüşmek istedim. Bana ağza alınmayacak laflar söyledi. Üzerime yürüdü ve beni darp etti. Kamera kayıtlarında hepsi var. Sonra da güvenlik görevlileri geldi” şeklinde yaşadıklarını aktaran Yıldız'ı Başkan Işıklar, “Darp etmedim… Sözlü tartışma yaşandı aramızda ama parmağım dahi değmedi Yıldız'a. Yalan söylüyor” diyerek yalanladı.

IŞIKLAR: BELEDİYE ÇALIŞANINA HAKARET ETTİRMEM
Özcan Işıklar, Yıldız'ın belediyeye bir işlem için geldiğini ve süresi dolmamasına karşın işleminin yapılmadığı gerekçesiyle Planlama Müdürü Berrin Papila ve birimde çalışanlara ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler ettikten sonra kendisiyle görüşmek için makam odasının önünde beklediğini aktardı.
Planlama Müdürü Berrin Papila'dan bilgi aldıktan sonra makam odası önünde bekleyen Yıldız'ın yanına çıkarak uyardığını ve sergilediği kural tanımaz yaklaşıma müsaade etmeyeceğini belirttikten sonra aralarında münakaşa ettiklerini doğrulayan Işıklar, “Darp falan yok, tartıştık. Belediyede işlerin kuralına göre yürüdüğünü ifade ettim ve kendisine çekidüzen vermesi konusunda uyardım, sergilediği yaklaşımın yanlış olduğunu söyledim. “Yine aynısını yaparım” deyince gerildik ve güvenlik görevlisi arkadaşlar eşliğinde Yıldız, Belediyeden çıkarıldı. Parmağım bile değmedi.
Görev başındaki memura hakaretten dolayı hakkında asıl biz davacı olacağız. Görüntü kayıtları da belediyede mevcut zaten, yargıya teslim edilerek süreci en sağlıklı şekilde bundan sonra bu mecrada takip edeceğiz.
Belediye kimsenin babasının çiftliği değil. Kişilerin keyfine göre de işlem yapılmaz. Herkes haddini bilecek” şeklinde yaşananları aktardı.
“Belediyede çalışan kimseye hakaret ettirmem. Kimsenin kendi çıkarları için Silivri Belediyesinin adını kullanmasına, belediye personeline baskı yapmasına ve hakaret etmesine asla izin vermedim, vermeyeceğim” diyen Işıklar, konuyu yargı yoluyla çözüme kavuşturacaklarını belirterek açıklamalarını noktaladı.

Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP hafta sonu kampta
Sonraki » İki ara, bir dere...

YORUM YAP