“Cumhuriyet, sonsuza dek yaşasın”

“Cumhuriyet, sonsuza dek yaşasın”

5.11.2018 13:56:33

Silivri Ortaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sundukları kutlama programında “Cumhuriyet sonsuza dek yaşasın” diye haykırdı.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, ulusumuza en büyük armağanı olan Cumhuriyet'e kavuşmanın 95. yıl gurur, coşku ve sevincini Silivri Ortaokulu öğrencileri de yaşadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda okullarında düzenlenen kutlama programı, ulusumuzun başöğretmeni, uygarlığın kapılarını bize açan, toprak ve vatan bütünlüğümüzü koruyan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşuyla başladı. Akabinde İstiklal Marşımız okundu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler sundukları şiir ve şarkılarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusumuza armağan ettiği Cumhuriyet'in önemini vurguladılar, bize çağdaşlığın, bağımsızlığın ve özgürlüğün yolunu bu kutsal kazanımıyla açan Büyük Atatürk'e saygılarını ve minnet duygularını ifade ederek sonsuza dek yaşatmaya söz verdiler.
Renginar SALİ

YORUM YAP