Çizgi Koleji ilk mezunlarını verdi

Çizgi Koleji ilk mezunlarını verdi

11.06.2016 11:49:17

Özel Silivri Bilimsel Çizgi Koleji, 2015-2016 ilk eğitim-öğretim yılını tamamlarken, ilkokul ve ortaokul mezunlarını yıl sonu gösterileri eşliğinde uğurladı. Öğrenci veli ve yakınları da programa yoğun ilgi gösterdi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, mesleğini icra ederken yaşamını yitiren ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması, ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşması okul kurucusu Uluş Velioğlu tarafından yapıldı.
Velioğlu, konuklarına “hoş geldiniz” diyerek başladığı konuşmasında eğitimin önemine değindi, Silivri'de ilk eğitim-öğretim yıllarını tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını paylaştı. Ulaş Velioğlu, ekibine ve kendilerine güvenen velilerine teşekkür ettikten sonra mezun olan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Velioğlu'nun açılış konuşmasının ardından 3-4 Yaş grubu Okşan Yurtsever, 4. Sınıf Semih Öztok ve 8. Sınıflar Gözde Günay'ın öğretmenliğinde hazırladıkları programlarla sahne aldı. 3-4 Yaş grubu Okşan Yurtsever'in öğretmenliğinde hazırladıkları Hint Dansı ile sahnede beğeni topladı. Babalar Günü'ne özel hazırlanan slayt gösterildi. 3-4 Yaş grubu öğrencileri daha sonra Rockn Roll danslarıyla büyük ilgi gördü. 5-6 Yaş grubu öğrencileri Salsa rüzgârı estirdi.
Çizgi Koleji 3-4 ve 5-6 yaş grubu öğrencileri Müzik Öğretmeni Benan Öpçin'in yönetiminde şarkılarını seslendirdi. Ardından “Neydik? Ne Olduk?” adlı slayt izlendi. Çocuklarının sevimli hallerini izleyen veliler eğlenceli olduğu kadar duygusal anlar yaşadı.
Daha sonra anaokulu 3-4 ve 5-6 yaş grubu öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Alaner'in rehberliğinde hazırladıkları jimnastik gösterilerini sundular.
Diplomalarını almak üzere Ahmet Kılıç Bozdağ, Azra Nehir Genç, Efe Çelenk, Bilgi Yağmur Ok, Yusuf Berat Ağaç ve Duru Özyurt sahneye davet edildiler. İlkokul ve ortaokul öğrencileri mezuniyet belgelerini alarak alkışlar eşliğinde keplerini havaya fırlattılar.
Öğrenci ve öğretmenleri sahneye çıkarak yıl sonu gösteri programı ve mezuniyet töreni coşkulu bir kapanış yaptı.
Renginar SALİ

YORUM YAP